Colop 05010

Colop 05010

Colop 05010 cijferbandstempel. Aantal cijfers: 10 (0-9). Totale cijferhoogte: 5mm.

Meer informatie
14,80 Excl. btw
17,91 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de Cijferband Colop 05010 Handstempel - Voor Precieze en Veelzijdige Afdrukken!

 

Productinformatie: De Cijferband Colop 05010 Handstempel is een uitstekende keuze voor nauwkeurige en veelzijdige afdrukken. Met tien draaibare cijfers, inclusief cijfers van 0 tot 9 en speciale tekens zoals /, -, en ., biedt deze stempel een breed scala aan mogelijkheden om uw boodschap op maat te maken.

 

Kenmerken:

  • Afdrukhoogte van 5 mm voor duidelijke en goed leesbare resultaten.
  • Flexibele optie om speciale tekens toe te voegen aan uw afdrukken, waardoor uw boodschap gepersonaliseerd wordt.
  • Gebruiksvriendelijk en efficiënt ontwerp voor moeiteloos stempelen.
  • Duurzame constructie zorgt voor langdurig en betrouwbaar gebruik.

 

Stempelkussen en Inkt: Bij het selecteren van het juiste stempelkussen en de geschikte inkt is het essentieel om rekening te houden met de ondergrond waarop u wilt stempelen. De eigenschappen van de ondergrond, zoals absorptievermogen en textuur, hebben invloed op de keuze van de juiste inkt en stempelkussen. Ons assortiment biedt verschillende stempelkussens en stempelinkten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 

Aanvraag voor Speciale Tekens: Heeft u behoefte aan speciale tekens die niet standaard in de cijferband zijn opgenomen? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op via e-mail met uw verzoek, en wij voorzien u graag van een offerte voor een aangepaste cijferband met de gewenste speciale tekens.

 

Met de Cijferband Colop 05010 Handstempel bent u verzekerd van een professioneel hulpmiddel voor nummering, codering, datering en andere toepassingen. Bestel vandaag nog uw Cijferband Colop 05010 Handstempel en maak uw stempelafdrukken efficiënter dan ooit tevoren!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.