Colop 07000

Colop 07000

Handstempel-datumstempel Colop 07000 met een schrifthoogte van 7 mm.

Meer informatie
18,09 Excl. btw
21,89 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de Colop 07000 - De Ideale Handstempel voor Datums

Bent u op zoek naar een handstempel die aan al uw eisen voldoet? De Colop 07000 is de oplossing waar u naar op zoek bent! Met een afdrukhoogte van 7 mm en de mogelijkheid om datums in letters weer te geven, biedt deze stempel ongekende veelzijdigheid. Dankzij het draaimechanisme kunt u de datum eenvoudig instellen en nauwkeurig stempelen.

 

Waarom de Colop 07000 uw ideale keuze is:

Inkt naar Wens: In tegenstelling tot stempels met ingebouwde inktkussens, geeft de Colop 07000 u de vrijheid om uw gewenste inkt te kiezen. U kunt kiezen voor standaard watergedragen inkt of sneldrogende inkt, perfect geschikt voor niet-poreuze oppervlakken. U bepaalt de inkt die het beste bij uw behoeften past.

Eenvoudig Datum Instellen: Met het draaimechanisme is het instellen van de datum een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met ingewikkelde instellingen; draai gewoon naar de gewenste datum en stempel met precisie.

Gebruiksvriendelijk: De Colop 07000 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het stempelproces verloopt soepel en efficiënt, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

 

Bent u klaar om uw stempelwerk te verbeteren? Bestel vandaag nog uw Colop 07000 en ontdek de innovatie en betrouwbaarheid die deze handstempel te bieden heeft.

Colop 07000: Waar kwaliteit en precisie samenkomen. Bestel de uwe vandaag nog en maak indruk met uw stempelafdrukken!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.