Colop 07004

Colop 07004

Colop 07004 cijferbandstempel. Aantal cijfers: 4 (0-9). Totale cijferhoogte: 7mm.

Meer informatie
14,53 Excl. btw
17,58 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de Cijferband Colop 07004 - Handstempel met Draaibare Cijfers

 

De Cijferband Colop 07004 is een veelzijdige handstempel met vier afzonderlijk draaibare cijfers, ontworpen voor eenvoudig gebruik en nauwkeurige resultaten. Deze stempel biedt de mogelijkheid om cijfers van 0 tot 9 en enkele speciale tekens (/ - .) af te drukken. Met een afdrukhoogte van 7 mm levert deze stempel altijd een duidelijke en goed leesbare afdruk. Hieronder vindt u de belangrijkste kenmerken van dit product:

  • Handstempel met vier cijfers (0-9 en / - .).
  • Afdrukhoogte van 7 mm voor heldere resultaten.
  • Gemakkelijk te gebruiken dankzij afzonderlijk draaibare cijfers.
  • Mogelijkheid om banden met andere speciale tekens aan te schaffen; vraag een offerte aan via e-mail voor maatwerk.
  • Een los stempelkussen is vereist, apart verkrijgbaar.
  • Let op de ondergrond bij het kiezen van de juiste stempelinkt en het stempelkussen.

 

De Cijferband Colop 07004 is de ideale oplossing voor diverse toepassingen, zoals datacodering, nummering en het afdrukken van belangrijke cijferreeksen. Dankzij het doordraaibare ontwerp kunt u snel verschillende combinaties maken, wat zorgt voor tijdsbesparing en efficiëntie.

 

Ontdek nu het gebruiksgemak en de precisie van deze hoogwaardige handstempel. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare stempelkussens en stempelinkten, zodat u de perfecte combinatie vindt die aansluit bij uw specifieke behoeften.

Opmerking: Indien u speciale tekens of andere wensen heeft, kunt u altijd een e-mail sturen. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen en een offerte op maat te maken voor uw gewenste cijferband.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.