Colop 07010

Colop 07010

Colop 07010 cijferband. Aantal cijfers: 10 (0-9). Totale cijferhoogte: 7mm.

Meer informatie
30,00 Excl. btw
36,30 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Verken de veelzijdige Cijferband Colop 07010 Handstempel!

 

Productinformatie: De Cijferband Colop 07010 Handstempel is de ideale oplossing voor al uw stempelbehoeften. Met 10 draaibare cijferbanden, inclusief cijfers van 0 tot 9 en enkele speciale tekens (/ en -), kunt u moeiteloos de gewenste cijfercombinatie instellen. Dankzij de afdrukhoogte van 7 mm zijn uw stempelafdrukken altijd duidelijk en goed leesbaar.

 

Kenmerken van de Cijferband Colop 07010 Handstempel:

  • Handige handstempel met 10 draaibare cijferbanden
  • Cijfers van 0 tot 9 en enkele speciale tekens (/ en -)
  • Afzonderlijk draaibare cijferbanden voor eenvoudige aanpassingen

 

Aanpassingsmogelijkheden:

  • Als u behoefte heeft aan andere speciale tekens, letters of cijferreeksen, neem dan contact met ons op via e-mail voor een persoonlijke offerte op maat. Wij kunnen aan uw specifieke wensen voldoen en de gewenste cijferbanden leveren.

 

Aanbevolen accessoire:

  • Voor gebruik met de Cijferband Colop 07010 Handstempel heeft u een los stempelkussen nodig. Ontdek ons assortiment stempelkussens die compatibel zijn met deze stempel. Houd bij het kiezen van de stempelinkt rekening met de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. Onze diverse stempelkussens en stempelinkten helpen u bij het vinden van de juiste combinatie voor uw toepassing.

Ervaar het gemak van nauwkeurig stempelen met de Cijferband Colop 07010 Handstempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.