Colop 09000

Colop 09000

Handstempel-datumstempel Colop 09000 met een schrifthoogte van 9 mm.

Meer informatie
18,09 Excl. btw
21,89 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

De Vooruitstrevende Colop 09000 Handstempel met Roterende Datum

Stap binnen in de wereld van vernieuwing met de revolutionaire Colop 09000 Handstempel met Roterende Datum. Deze stempel combineert functionaliteit en precisie op een geheel nieuw niveau en is onmisbaar voor al uw behoeften op het gebied van datumeerstempels. De handige roterende datumfunctie maakt het eenvoudig om nauwkeurig datums te stempelen op verschillende materialen en documenten. Met een afdrukhoogte van 9 mm en de mogelijkheid om de datum in letters weer te geven, zorgt deze stempel ervoor dat uw datums altijd helder en leesbaar zijn.

 

Voordelen en Eigenschappen Colop 09000:

Flexibel Inktkussen: Het is belangrijk op te merken dat deze stempel wordt geleverd zonder ingebouwd inktkussen. U kunt een inktkussen naar keuze apart aanschaffen.

Inktopties: U hebt de keuze uit twee soorten inkt voor uw inktkussen:

  • Standaard Inkt op Waterbasis: Geschikt voor dagelijks gebruik en vriendelijk voor het milieu.
  • Sneldrogende Inkt op Niet-Poreuze Oppervlakken: Ideaal voor materialen zoals plastic, metaal en glas, waar snelle droging essentieel is.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: De Colop 09000 is vervaardigd met hoogwaardige materialen en is ontworpen om langdurige prestaties te leveren.

 

Of u nu datums moet stempelen op documenten, labels of andere materialen, de Colop 09000 Handstempel met Roterende Datum tilt uw stempelervaring naar een geheel nieuw niveau. Aarzel niet en bestel vandaag nog uw stempel, samen met het gewenste inktkussen, om uw werkproces te optimaliseren en professionele resultaten te behalen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.