Colop 09008

Colop 09008

Colop 09008. Cijferbandstempel. Acht cijfers (0-9). Schrifthoogte: 9 mm. Incl. speciale tekens.

Meer informatie
20,24 Excl. btw
24,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek het Gemak en de Duidelijkheid van de Colop 09008 Cijferband Handstempel

 

Productinformatie:

De Colop 09008 Cijferband Handstempel is een handige tool voor precieze cijferafdrukken met een professionele uitstraling. Met zijn unieke eigenschap om de cijfers individueel te draaien, is deze stempel ideaal voor het markeren van documenten en formulieren. Met een opvallende afdrukhoogte van 9 mm krijgen uw afdrukken de helderheid die ze verdienen.

 

Kenmerken in een oogopslag:

  • Handstempel met 8 apart draaibare cijfers.
  • De afdrukhoogte bedraagt 9 mm, wat zorgt voor uitstekende leesbaarheid.
  • Optie om extra cijferbanden met speciale tekens aan te schaffen (vraag een offerte aan).
  • Geschikt voor cijfers van 0 tot 9 en symbolen zoals /, - en punt.
  • Vereist gebruik van een apart stempelkussen.

 

Voordelen in detail:

Flexibel Afdrukken: De cijferbanden kunnen moeiteloos gedraaid worden, waardoor u eenvoudig verschillende cijfercombinaties kunt maken. Ideaal voor datums, getallen en meer.

Klare en Duidelijke Afdrukken: Dankzij de schrifthoogte van 9 mm zijn uw afdrukken altijd duidelijk en gemakkelijk leesbaar, waardoor uw boodschap effectief overkomt.

Aanpasbare Cijferbanden: Naast de standaard cijfers en symbolen kunt u ook kiezen voor extra cijferbanden met speciale tekens die aan uw specifieke behoeften voldoen. Voor meer informatie en offerteaanvragen kunt u contact met ons opnemen.

Veelzijdig Toepasbaar: Of u nu documenten archiveert, formulieren invult of materialen markeert, deze cijferband handstempel is geschikt voor verschillende taken.

 

Let op:

Bij het kiezen van het geschikte stempelkussen en de juiste stempelinkt is het van belang om rekening te houden met de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. De aard van de ondergrond bepaalt welke inkt en stempelkussen het meest geschikt zijn. Wij bieden diverse stempelkussens en inktsoorten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Indien u vragen heeft over dit product of een offerte wilt aanvragen voor speciale tekens, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail. Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw afdrukvereisten.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.