Colop 09012

Colop 09012

Colop 090012 cijferbandstempel. Aantal cijfers: 12 (0-9). Totale cijferhoogte: 9mm.

Meer informatie
36,89 Excl. btw
44,64 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Innovatieve Handstempel: Colop 09012 met Draaibare Cijferband - 12 Cijfers

Ervaar de vernieuwende functies van de Colop 09012 handstempel, speciaal ontworpen voor nauwkeurige nummering en codering. Met zijn set van 12 afzonderlijk draaibare cijferbanden, inclusief numerieke cijfers (0-9) en enkele speciale tekens (/ - .), geniet u van ongeëvenaarde vrijheid bij het creëren van unieke nummerreeksen en patronen. De schrifthoogte van 9 mm zorgt voor duidelijk leesbare afdrukken, zelfs op kleine oppervlakken.

 

Productinformatie cijferbandstempel 12 cijfers:

Variabele Nummering: De handstempel bevat 12 cijferbanden die individueel draaibaar zijn, waardoor u moeiteloos dynamische nummerreeksen kunt samenstellen.

Speciale Tekens Inbegrepen: Naast de numerieke cijfers (0-9) omvat de cijferband ook enkele speciale tekens (/ - .), waardoor u meer creatieve vrijheid hebt bij het markeren en coderen van informatie.

Duidelijke Afdrukken: Met een afdrukhoogte van 9 mm genereert de stempel heldere en scherp leesbare afdrukken, zelfs op krappe ruimtes.

Volledige Aanpasbaarheid: Indien uw behoeften verder gaan dan de standaard tekens, bieden wij de mogelijkheid om op maat gemaakte cijferbanden aan te vragen. Neem contact met ons op via e-mail voor een gepersonaliseerde offerte.

Compatibel Ontwerp: Voor een optimale prestatie vereist deze handstempel een afzonderlijk stempelkussen. We bieden diverse stempelkussens en stempelinkten aan die geschikt zijn voor uw specifieke toepassing. Houd rekening met het type oppervlak waarop u wilt stempelen bij het maken van uw keuze.

 

Dankzij de Colop 09012 handstempel met draaibare cijferbanden kunt u uw datacodes, serienummers, prijzen en andere informatie moeiteloos personaliseren. Vertrouw op deze betrouwbare metgezel voor nauwkeurige en consistente afdrukken.

 

Indien u specifieke tekens nodig heeft of verdere aanpassingen wenst, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via e-mail. We staan klaar om u te assisteren met een op maat gemaakte oplossing voor uw stempelvereisten.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.