Colop 15010

Colop 15010

Colop 15010 cijferband. Aantal cijfers: 10 (0-9). Totale cijferhoogte: 15mm.

Meer informatie
64,89 Excl. btw
78,52 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de Colop 15010 Cijferband Handstempel: Voor Exacte Afdrukken en Flexibele Opties

 

Informatie over het Product Cijferbandstempel 15010:

De Colop 15010 Cijferband Handstempel is een betrouwbare en veelzijdige keuze om aan al uw stempelbehoeften te voldoen. Met zijn stevige bouw en draaibare cijferbanden levert deze stempel consistente en scherpe afdrukken. Of u nu cijfers, slashes (/), of punten (.) wilt afdrukken, deze stempel biedt diverse mogelijkheden. Dankzij een afdrukhoogte van 15 mm trekt uw boodschap meteen de aandacht en straalt het professionaliteit uit.

 

Kenmerken in Detail voor de Colop 15010:

  • Variabele Cijferbanden: De handstempel is uitgerust met 10 individuele cijferbanden (0-9 en / - . ), die u eenvoudig kunt aanpassen aan uw wensen.
  • Stevig en Betrouwbaar: Deze stempel is ontworpen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te bieden, met consequent hoogwaardige afdrukken bij elke gebruikssessie.
  • Afdrukhoogte van 15 mm: Met een opvallende afdrukhoogte van 15 mm wordt uw boodschap duidelijk en leesbaar vastgelegd.
  • Flexibel en Aanpasbaar: Naast cijfers kunt u ook andere speciale tekens toevoegen aan deze cijferband stempel. Neem contact met ons op via e-mail voor een aangepaste offerte als u specifieke tekens nodig heeft.
  • Apart Stempelkussen Benodigd: Onthoud dat een apart stempelkussen nodig is om deze stempel te kunnen gebruiken. Maak een keuze uit ons assortiment stempelkussens en stempelinkten om de perfecte combinatie te vinden.
  • Ondergrond Overwegen: De juiste keuze van inkt en stempelkussen hangt af van het oppervlak waarop u wilt afdrukken. Zorg ervoor dat u de meest geschikte combinatie selecteert voor optimale resultaten.

 

Voeg een professioneel en georganiseerd aspect toe aan uw documenten, papieren en materialen met de veelzijdige Colop 15010 Cijferband Handstempel. Plaats vandaag nog uw bestelling en ervaar de precisie en het gebruiksgemak van deze stempel.

 

Heeft u vragen of wilt u specifieke tekens toevoegen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen de ideale stempeloplossing te vinden die aan uw eisen voldoet.

 

In deze stempel kunt u ook banden krijgen met andere speciale tekens. Deze ziet u hieronder. Wilt u een andere band in de standaard stempel, geef dan aan op welke positie en welke band u wilt hebben. Dit kan bij de opmerkingen vermeld worden of per email aan ons kenbaar gemaakt worden. U kunt in dat geval niet online betalen omdat de online rekening dan niet klopt. Deze stempel met speciale tekens is nl 60% duurder dan de afgebeelde prijs. Wij sturen u dan een nieuwe rekening bij de stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.