Colop 18004

Colop 18004

Colop 18004 cijferband. Aantal cijfers: 4 (0-9). Totale cijferhoogte: 18mm.

Meer informatie
37,15 Excl. btw
44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Cijferband Colop 18004: Handstempel met Verdraaibare Cijfers

 

Productinformatie:

Ontdek de Cijferband Colop 18004, een handstempel die garant staat voor nauwkeurige en professionele afdrukken. Met vier afzonderlijk te verstellen cijfers en een schrifthoogte van 15 mm, is deze stempel de perfecte keuze voor diverse toepassingen zoals datums, nummering en codes. Hieronder vindt u de kenmerken van deze veelzijdige handstempel:

  • Handstempel met vier cijfers (0-9 en / - . )
  • De cijfers zijn individueel te verstellen voor gemakkelijke aanpassing
  • Schrifthoogte van 15 mm zorgt voor duidelijk leesbare afdrukken
  • Optie om banden met andere speciale tekens aan te schaffen
  • Geschikt voor verschillende doeleinden dankzij zijn flexibiliteit

 

Kenmerken Cijferband Colop 18004:

Verstelbare cijfers: Elk van de vier cijfers op de stempel kan onafhankelijk worden aangepast, waardoor u moeiteloos verschillende combinaties kunt creëren.

Heldere afdrukken: Met een schrifthoogte van 15 mm levert deze stempel afdrukken die gemakkelijk leesbaar zijn, zelfs op kleinere oppervlakken.

Speciale tekens: Naast de standaard cijfers kunt u ook kiezen voor banden met andere speciale tekens. Indien gewenst, kunt u contact met ons opnemen via e-mail voor persoonlijke verzoeken en het aanvragen van een offerte.

Stempelkussen en inktkeuze: Het juiste stempelkussen en de geschikte inktkeuze zijn afhankelijk van het type oppervlak waarop u de stempel wilt gebruiken. Er zijn diverse opties beschikbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Professionele resultaten: Met deze hoogwaardige handstempel kunt u consistent professionele resultaten behalen, ongeacht de toepassing.

 

Aanvragen en Contact:

Heeft u specifieke wensen of wilt u andere speciale tekens toevoegen aan uw stempel? Stuur ons een e-mail en vraag een offerte aan. Met de Cijferband Colop 18004 brengt u efficiëntie en professionaliteit in uw stempelwerk, terwijl u zorgt voor afdrukken die altijd helder en nauwkeurig zijn.

 

 

 

 

In deze stempel kunt u ook banden krijgen met andere speciale tekens. Deze ziet u hieronder. Wilt u een andere band in de standaard stempel, geef dan aan op welke positie en welke band u wilt hebben. Dit kan bij de opmerkingen vermeld worden of per email aan ons kenbaar gemaakt worden. U kunt in dat geval niet online betalen omdat de online rekening dan niet klopt. Deze stempel met speciale tekens is nl 60% duurder dan de afgebeelde prijs. Wij sturen u dan een nieuwe rekening bij de stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.