Colop 18006

Colop 18006

Colop 18006 cijferband. Aantal cijfers: 6 (0-9). Totale cijferhoogte: 18mm.

Meer informatie
48,08 Excl. btw
58,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Cijferband Colop 18006: Voortreffelijke Handstempel voor Gedetailleerde Afdrukken

 

Productinformatie:

De Cijferband Colop 18006 is een opmerkelijke handstempel die uitblinkt in veelzijdigheid en precisie. Dankzij zijn unieke mogelijkheid om 6 individuele, draaibare cijfers te gebruiken, levert deze stempel afdrukken van 18 mm hoogte met opvallende helderheid. Ontworpen om aan uw diverse stempelbehoeften te voldoen, biedt hij consequent professionele resultaten bij elke afdruk.

 

Belangrijkste Kenmerken:

  • Handstempel Colop 18006 met 6 afzonderlijke, draaibare cijfers (0-9 en speciale tekens: / - . ).
  • Afdrukhoogte van 18 mm voor scherpe en goed leesbare resultaten.
  • Mogelijkheid om aanpasbare banden te verkrijgen met diverse speciale tekens; voor maatwerk kunt u een persoonlijke offerte aanvragen.
  • Geschikt voor diverse toepassingen, variërend van datumaanduiding tot prijsmarkering en codering.
  • Vereist een apart verkrijgbaar stempelkussen voor gebruik.
  • Keuze uit meerdere stempelkussens en stempelinkten om aan te passen aan de specifieke ondergrond en afdrukeisen.

 

Waarom Kiezen voor de Colop 18006 Cijferband:

Deze stempel is de ultieme keuze voor wie nauwkeurige en consistente stempelafdrukken wenst met cijfers en speciale tekens. Of u nu administratieve taken, logistieke doelstellingen of persoonlijk gebruik voor ogen heeft, de Colop 18006 biedt de vereiste veelzijdigheid en precisie.

 

Let op: Indien u behoefte heeft aan speciale tekens die niet beschikbaar zijn op de standaardband, staan wij klaar om u te helpen met een persoonlijke offerte. Uw tevredenheid staat centraal.

Voor al uw stempelvereisten biedt de Cijferband Colop 18006 de optimale balans tussen gebruiksgemak, precisie en maatwerk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

 

In deze stempel kunt u ook banden krijgen met andere speciale tekens. Deze ziet u hieronder. Wilt u een andere band in de standaard stempel, geef dan aan op welke positie en welke band u wilt hebben. Dit kan bij de opmerkingen vermeld worden of per email aan ons kenbaar gemaakt worden. U kunt in dat geval niet online betalen omdat de online rekening dan niet klopt. Deze stempel met speciale tekens is nl 60% duurder dan de afgebeelde prijs. Wij sturen u dan een nieuwe rekening bij de stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.