Colop Classic 2000/5

Colop Classic 2000/5

Colop 2000/5. Datum 5 mm hoog. Let op! De datum is alleen verkrijgbaar in het Engels.

Meer informatie
36,91 Excl. btw
44,66 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Classic 2000/5 - Datumstempel met Zelfinktende Eigenschappen

De Colop Classic 2000/5 is een hoogwaardige datumstempel die zichzelf van inkt voorziet, ontworpen om frequent gebruik te weerstaan. Met een afdrukhoogte van 5 mm biedt deze stempel een duidelijke en professionele markering van de datum. Het stevige metalen frame staat garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, terwijl het ingebouwde stempelkussen tot wel 4000 à 7000 afdrukken kan leveren voordat het vervangen moet worden. De Colop Classic 2000/5 is een onmisbaar hulpmiddel voor kantoren, bedrijven en andere organisaties die regelmatig datums moeten stempelen.

 

Voordelen:

  • Efficiënt en Tijdbesparend: Het zelfinktende mechanisme maakt het stempelen van datums met de Colop Classic 2000/5 moeiteloos en snel.
  • Hoge Afdrukkwaliteit: Met een afdrukhoogte van 5 mm produceert deze stempel een scherpe en goed leesbare afdruk van de datum.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Het stevige metalen frame van de stempel zorgt voor een langdurige en betrouwbare werking, zelfs bij frequent gebruik.
  • Ruime Stempelcapaciteit: Het ingebouwde inktkussen kan tot wel 4000 à 7000 afdrukken maken voordat het tijd is om het te vervangen, waardoor u langdurig kunt stempelen zonder onderbrekingen.
  • Eenvoudig te Vervangen Stempelkussen: Als het inktkussen uiteindelijk op is, is het eenvoudig te vervangen, zodat u snel weer aan de slag kunt.

Met de Colop Classic 2000/5 haalt u een hoogwaardige en robuuste datumstempel in huis met handige zelfinktende eigenschappen. Deze betrouwbare en efficiënte stempel is een waardevolle toevoeging voor elk kantoor of organisatie waar datums regelmatig moeten worden gestempeld.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.