Colop Classic 2008

Colop Classic 2008

Colop Classic 2008 - Zelfinktende Cijferbandstempel met 8 banden

Meer informatie
40,84 Excl. btw
49,42 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de Colop Classic 2008 - Zelfinktende Cijferbandstempel

De Colop Classic 2008 biedt een uitstekende oplossing voor al uw stempelbehoeften. Deze stempel is speciaal ontworpen om probleemloos belangrijke data, nummers en meer te markeren. Met zijn stevige constructie en innovatieve ontwerp zorgt deze zelfinktende cijferbandstempel voor duidelijke en consistente afdrukken. De schrifthoogte van 5 mm en 8 banden bieden volop mogelijkheden om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

 

Voordelen:

Langdurige prestatie: De duurzame en stevige constructie van de Colop Classic 2008 zorgt voor langdurige prestaties, waardoor deze stempel een betrouwbare partner is voor uw dagelijkse stempeltaken.

Gemak van zelfinktend: Met het ingebouwde inktkussen is het stempelproces moeiteloos en zonder knoeien. U hoeft zich geen zorgen te maken over aparte inktvullingen, want het inktkussen kan ongeveer 4.000 tot 7.000 afdrukken maken voordat het vervangen moet worden.

Eenvoudige vervanging van inktkussen: Wanneer het inktkussen leeg is, is het eenvoudig te vervangen. U kunt dit zelf doen, zonder gedoe of extra kosten voor professionele vervanging.

Volop aanpasbaarheid: Met 8 banden en een schrifthoogte van 5 mm kunt u diverse combinaties van cijfers en data instellen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Nauwkeurige en heldere afdrukken: De Colop Classic 2008 staat garant voor nauwkeurige en heldere afdrukken. Elk resultaat is scherp en goed leesbaar, wat essentieel is bij het markeren van belangrijke informatie.

Tijd- en kostenbesparend: Door het gemak van zelfinktend en de duurzaamheid van de stempel, bespaart u niet alleen tijd tijdens het stempelen, maar ook op inkt- en vervangingskosten.

Ontdek de waarde van de Colop Classic 2008 voor het markeren van belangrijke data, nummers en andere informatie. Deze cijferbandstempel zal een waardevolle aanwinst zijn voor al uw kantoor- of persoonlijke stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.