Colop Classic 2008/P

Colop Classic 2008/P

Colop Classic 2008/P, zelfinktende cijferbandstempel met tekstplaat op maat

Meer informatie

Afdrukformaat: 58 x 30mm

80,42 Excl. btw
97,31 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de Colop Classic 2008/P - Zelfinktende Cijferbandstempel met Tekstplaat op Maat

De Colop Classic 2008/P biedt een uitstekende oplossing voor herhaaldelijk stempelgebruik en maakt deel uit van de gerenommeerde Classic Line van Colop. Deze hoogwaardige stempel is ontworpen om moeiteloos cijfers en een aangepaste tekst van uw keuze op verschillende documenten en formulieren te stempelen.

Dankzij de 8 verwisselbare cijferbanden en de mogelijkheid om de tekstplaat aan te passen, kunt u de stempel gemakkelijk configureren volgens uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het markeren van facturen, inventarisnummers, data of andere belangrijke informatie, de Colop Classic 2008/P is bij uitstek geschikt voor diverse toepassingen.

 

Voordelen:

  • Handig ingebouwd stempelkussen: De stempel is voorzien van een ingebouwd inktkussentje dat tot wel 4.000 à 7.000 afdrukken kan maken voordat het moet worden vervangen. Hierdoor kunt u lange tijd ongestoord stempelen zonder u zorgen te maken over het inktniveau.
  • Robuust metalen montuur: Het duurzame metalen montuur van de stempel zorgt voor een lange levensduur en maakt het bestand tegen intensief gebruik.
  • Gemakkelijk vervangbaar stempelkussen: Wanneer het inktkussentje uiteindelijk op is, kunt u het eenvoudig zelf vervangen. Dit bespaart u tijd en moeite, zodat u snel weer verder kunt met uw werkzaamheden.
  • Aanpasbare tekstplaat: Indien u op een later moment een andere tekst op de stempelplaat wilt hebben, is dat geen enkel probleem. U kunt zonder gedoe een nieuw stempelplaatje laten maken met de gewenste tekst en dit vervolgens moeiteloos in de stempel plaatsen.

Met de Colop Classic 2008/P cijferbandstempel haalt u een betrouwbare en veelzijdige stempel in huis die perfect is voor dagelijks gebruik op kantoor, in magazijnen, administratie en vele andere situaties waar een duidelijke en professionele stempelafdruk vereist is.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.