Colop Classic 2010/P

Colop Classic 2010/P

Afdrukformaat: 58 x 30mm

80,86 Excl. btw
97,84 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Classic 2010/P - Zelfinktende Cijferbandstempel met Ingebouwd Stempelkussen

De Colop Classic 2010/P is een uiterst handige zelfinktende cijferbandstempel die perfect is voor herhaaldelijk gebruik. Deze stempel biedt 10 banden voor cijfers en een tekstplaat waarop u een tekst naar keuze kunt laten plaatsen. Met zijn ingebouwde stempelkussen en metalen montuur staat deze stempel bekend om zijn degelijke kwaliteit en probleemloze werking.

 

Voordelen:

Langdurig stempelplezier: Het ingebouwde stempelkussen van de Colop Classic 2010/P gaat maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken mee. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervangen van het kussen na elke paar honderd afdrukken; deze stempel gaat een lange tijd mee!

Geschikt voor intensief gebruik: Dankzij de degelijke kwaliteit van de metalen montuur en de duurzame constructie van de stempel, is de Colop Classic 2010/P perfect geschikt voor veelvuldig gebruik. Of u nu dagelijks een groot aantal stempels moet zetten of af en toe een batch afdrukken maakt, deze stempel kan het aan.

Gemakkelijk te vervangen stempelkussen: Wanneer het ingebouwde stempelkussen uiteindelijk aan vervanging toe is, kunt u dit eenvoudig zelf doen. Hierdoor hoeft u niet op zoek te gaan naar specifieke vervangende onderdelen of professionele hulp.

Flexibele tekstopties: Met de mogelijkheid om een tekst naar keuze op de tekstplaat te laten plaatsen, biedt de Colop Classic 2010/P veel flexibiliteit. Mocht uw tekst in de toekomst moeten veranderen, dan is het geen enkel probleem om een nieuw stempelplaatje te bestellen en te gebruiken.

Kortom, de Colop Classic 2010/P is een betrouwbare zelfinktende stempel die uitblinkt in duurzaamheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Met een ingebouwd stempelkussen dat duizenden afdrukken aankan en een stevig metalen montuur, zal deze stempel uw betrouwbare metgezel zijn voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.