Colop Classic 2100/4

Colop Classic 2100/4

Colop 2100/4. Zelfinktende metalen datumstempel. Datum heeft een afdruk van 4 mm hoog.

Meer informatie
32,24 Excl. btw
39,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Classic 2100/4 - Datumstempel met zelfinkting

Met de Colop Classic 2100/4 haalt u een hoogwaardige datumstempel in huis die zichzelf inkt. Dankzij de 4 mm afdrukhoogte kunt u belangrijke datums duidelijk markeren op documenten, formulieren en meer. Deze stempel is ontworpen voor intensief gebruik en staat bekend om zijn degelijke en duurzame kwaliteit, waardoor het een betrouwbare keuze is voor dagelijks gebruik.

 

Voordelen:

Zelfinktend gemak: De Colop Classic 2100/4 is uitgerust met een ingebouwd inktkussentje, wat betekent dat u geen losse stempelkussens hoeft aan te schaffen. Het zelfinktende mechanisme zorgt bij elke stempelhandeling voor een consistente en vlekkeloze afdruk.

Langdurige prestaties: Het ingebouwde inktkussen maakt maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken mogelijk voordat het kussentje moet worden vervangen. Hierdoor kunt u langdurig gebruik maken van de stempel, zonder zich zorgen te maken over frequent onderhoud.

Robuuste constructie: De stempel is voorzien van een stevig metalen montuur, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en weerstand tegen dagelijks gebruik en slijtage.

Eenvoudig te vervangen: Wanneer het inktkussen aan vervanging toe is, kunt u dit eenvoudig zelf doen. Hierdoor bespaart u zowel tijd als kosten in vergelijking met het aanschaffen van een compleet nieuwe stempel.

De Colop Classic 2100/4 biedt betrouwbare prestaties, gebruiksgemak en een lange levensduur, waardoor het de perfecte metgezel is voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.