Colop Classic 2106/P

Colop Classic 2106/P

Colop Classic 2106/P, zelfinktende Cijferbandstempel met tekstmogelijkheid.

Meer informatie

Afdrukformaat: 41 x 24mm

65,34 Excl. btw
79,06 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Classic 2106/P - Zelfinktende Cijferbandstempel voor veelvuldig gebruik

De Colop Classic 2106/P is een veelzijdige zelfinktende stempel uit de Classic Line, ontworpen voor moeiteloos en duurzaam stempelen. Met zijn 6 aanpasbare cijferbanden en tekstplaat naar keuze biedt deze stempel u de flexibiliteit om uw boodschap op maat te maken. Of het nu gaat om nummers of andere belangrijke informatie, deze stempel staat altijd klaar voor een haarscherpe afdruk.

 

Voordelen:

Langdurig gebruik: Het ingebouwde stempelkussen van de Colop Classic 2106/P is goed voor maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over frequente inktvervangingen, zelfs bij intensief gebruik.

Robuuste constructie: Dankzij het metalen montuur is deze stempel bestand tegen dagelijkse slijtage en biedt hij een degelijke kwaliteit voor veelvuldig gebruik. U kunt erop vertrouwen dat hij consistent presteert, keer op keer.

Eenvoudig inktkussen vervangen: Wanneer het inktkussen uiteindelijk leeg is, kunt u het gemakkelijk zelf vervangen. Dit bespaart u tijd en moeite, waardoor u snel weer aan de slag kunt met stempelen.

Volledig aanpasbaar: De Colop Classic 2106/P stelt u in staat om het stempelplaatje te personaliseren naar uw behoeften. Als uw boodschap verandert, kunt u zonder problemen een nieuw stempelplaatje laten maken en blijven stempelen met de gewenste tekst.

Met de Colop Classic 2106/P cijferbandstempel heeft u een betrouwbare en duurzame stempeloplossing in handen, perfect voor dagelijks gebruik in kantoren, magazijnen, administratieve afdelingen en meer. Profiteer van zijn indrukwekkende afdrukcapaciteit en geniet van het gemak van een zelfinktende stempel die zich aan uw behoeften aanpast.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.