Colop Classic 2360 D

Colop Classic 2360

Colop 2360D. Datum tuimelstempel met ingebouwd stempelkussentje en tekstplaat met datum.

Meer informatie

Afdrukformaat: 45 x 30mm

62,29 Excl. btw
75,37 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Efficiënte en Duurzame Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel

De Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel is een veelzijdig hulpmiddel voor dagelijks gebruik. Deze stempel heeft een handige draaibare datum en biedt ruimte voor het afdrukken van maximaal vier regels tekst naar keuze. Met een compact afdrukformaat van 45x30mm en een afdrukhoogte van 4mm, is deze stempel perfect uitgebalanceerd voor diverse toepassingen.

 

Voordelen:

Efficiënt in gebruik: De handige draaibare datum en de mogelijkheid om vier regels tekst af te drukken, maken de Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel zeer geschikt voor het stempelen van belangrijke informatie, zoals data, adressen, notities, en meer.

Geen extra inkt nodig: Dankzij het ingebouwde stempelkussen is deze stempel zelfinktend, waardoor het gedoe met het apart aanbrengen van inkt verleden tijd is. Het duurzame inktkussen gaat maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken mee, waardoor u langdurig kunt stempelen zonder onderbreking.

Robuuste kwaliteit: De Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel is vervaardigd met een stevig metalen montuur en hoogwaardige materialen, waardoor deze stempel bestand is tegen intensief en frequent gebruik. U kunt vertrouwen op de degelijke kwaliteit voor consistent goede prestaties.

Onderhoudsgemak: Het inktkussen is eenvoudig zelf te vervangen wanneer dat nodig is. Hierdoor blijft uw stempel altijd in topconditie en levert het afdrukken van hoge kwaliteit.

Volledig aanpasbaar: Wanneer de tekst op de stempel in de loop der tijd verandert, hoeft u niet een compleet nieuwe stempel aan te schaffen. U kunt altijd een nieuw stempelplaatje verkrijgen, waardoor de Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel een duurzame investering is op de lange termijn.

De Colop Classic 2360 Zelfinktende Datumstempel combineert gemak, efficiëntie en duurzaamheid in één handig hulpmiddel. Geschikt voor dagelijks gebruik thuis, op kantoor of in een professionele omgeving.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.