Colop Classic 2360 D GL

Colop Classic 2360GL

Colop 2360DGL. Datumstempel. De kleinste plaatstempel met datum in de GREEN LINE serie.

Meer informatie

Afdrukformaat: 45 x 30mm

62,29 Excl. btw
75,37 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Stempel met Doordraaibare Datum - Colop Classic 2360 Green Line

De Colop Classic 2360 Green Line is een veelzijdige stempel met een uniek draaibaar datummechanisme en de mogelijkheid om maximaal 4 regels tekst naar keuze te plaatsen. Met een indrukwekkend afdrukformaat van 45x30mm en een afdrukhoogte van 4 mm voor zowel de datum als de tekst, is deze stempel perfect voor het markeren van belangrijke documenten, papierwerk en meer. Dankzij het geïntegreerde inktkussen gaat de stempel maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over frequente inktvervanging.

 

Voordelen:

Duurzaam voor het milieu: De Colop Classic 2360 Green Line is op een milieuvriendelijke manier ontworpen. Maar liefst 80% van het materiaal van deze stempels bestaat uit gerecycled kunststof, waardoor u een bewuste keuze maakt voor het milieu.

Efficiënt zelfinktend ontwerp: U heeft geen extra inktkussens nodig, want de stempel is voorzien van een ingebouwd stempelkussen. Dit zorgt voor een soepele en efficiënte stempelervaring zonder geknoei of gedoe.

Robuuste kwaliteit: De Colop Classic 2360 Green Line is gemaakt van stevig metaal en ontworpen om frequent gebruik te weerstaan. U kunt vertrouwen op de degelijke en duurzame kwaliteit van deze stempel, zelfs bij intensief dagelijks gebruik.

Flexibele tekstopties: Met ruimte voor maximaal 4 regels tekst kunt u uw eigen boodschap, contactgegevens of andere relevante informatie toevoegen. Als uw tekst in de toekomst verandert, kunt u eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen, zonder dat u een geheel nieuwe stempel hoeft aan te schaffen.

De Colop Classic 2360 Green Line is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke, efficiënte en duurzame datumstempel. Met zijn veelzijdige functies en aanpasbare tekstopties biedt deze stempel alles wat u nodig heeft voor een soepele en professionele stempelervaring. Geef uw documenten en papierwerk een onmiskenbare markering met deze hoogwaardige zelfinktende datumstempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.