Colop Classic 2660 D

Colop Classic 2660

Colop Classic 2660D. Algemeen model voor datum en tekst. Meest verkochte datumstempel.

Meer informatie

Afdrukformaat: 58 x 37mm

83,04 Excl. btw
100,48 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontwerp uw eigen stempelafdruk met de Colop Classic 2660 incl datum!

De Colop Classic 2660/D is een krachtige en veelzijdige zelfinktende stempel, die ook wel bekendstaat als de "jumbo" onder de Classic stempels. Met deze stempel kunt u moeiteloos uw eigen afdruk online ontwerpen en professionele stempels maken met afmetingen tot wel 58x37mm. Of u nu bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke berichten of andere belangrijke informatie wilt afdrukken, de Colop Classic 2660/D biedt de perfecte oplossing voor al uw stempelbehoeften.

 

Voordelen:

  • Zelfinktend ontwerp voor een schone en gemakkelijke gebruikservaring.
  • De stempel biedt ruimte voor maximaal 6 regels tekst en een datum, waardoor u veel informatie in één keer kunt stempelen.
  • Het ingebouwde inktkussentje gaat lang mee, tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken, zodat u langdurig kunt stempelen zonder inktvervanging.
  • Ontwerp eenvoudig uw eigen stempelafdruk online, zodat u de volledige controle heeft over het ontwerp.
  • Met een groot afdrukformaat van 58x37mm geeft de stempel een indrukwekkende en professionele uitstraling aan uw afdrukken.
  • De stempel is stevig gebouwd met hoogwaardige materialen, waardoor deze lang meegaat.

Met de Colop Classic 2660/D haalt u een betrouwbare en gebruiksvriendelijke stempel in huis die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Of het nu voor zakelijk of persoonlijk gebruik is, deze stempel levert consistent scherpe en heldere afdrukken, keer op keer. Ontwerp vandaag nog uw eigen stempelafdruk en ervaar het gemak en de efficiëntie van de Colop Classic 2660/D!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.