Colop Classic 2660 D GL | Kantoorstempels.nl

Colop Classic 2660GL

Colop 2660D GL. Duurzame stempel. Milieuvriendelijke datumstempel met tekst/logo.

Meer informatie

Afdrukformaat: 58 x 37mm

83,04 Excl. btw
100,48 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Classic 2660 Green Line - De Milieuvriendelijke Keuze

De Colop Classic 2660 Green Line is een hoogwaardige datumstempel met een draaibare datumfunctie en de mogelijkheid om maximaal 6 regels tekst naar keuze toe te voegen. U kunt belangrijke boodschappen, notities of andere aanduidingen met gemak voorzien van een duidelijke en professionele afdruk. De stempel heeft een maximale afdrukafmeting van 58x37mm, waarbij de tekst en datum een hoogte van 4mm hebben voor optimale leesbaarheid.

 

Voordelen:

Zelfinktend: Dankzij het ingebouwde inktkussen is het apart aanschaffen van inkt overbodig. Het stempelkussen gaat gemiddeld 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, wat langdurig gebruik zonder zorgen over het inktniveau mogelijk maakt.

Degelijk en Duurzaam: De Colop Classic 2660 Green Line is vervaardigd met hoogwaardige materialen, waaronder een stevig metalen montuur, om frequent gebruik te weerstaan. Deze stempel staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor scherpe en heldere afdrukken keer op keer mogelijk zijn.

Eenvoudig te Vervangen: Het inktkussen is gemakkelijk zelf te vervangen wanneer het bijna leeg is, waardoor tijd en moeite worden bespaard.

Milieuvriendelijk: Als onderdeel van de Green Line-collectie is de Colop Classic 2660 Green Line een bewuste keuze voor het milieu. Ongeveer 80% van het materiaal van deze stempel bestaat uit gerecycled kunststof, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst zonder afbreuk te doen aan prestaties.

Aanpasbaar: Wanneer uw bericht verandert en u een nieuwe tekst op de stempel wilt, is dat mogelijk. U kunt eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen en deze in de Colop Classic 2660 Green Line plaatsen.

Met de Colop Classic 2660 Green Line kiest u voor een betrouwbare, milieuvriendelijke en aanpasbare datumstempel die perfect is voor uw dagelijkse stempelbehoeften. Kies voor duurzame kwaliteit en maak indruk met heldere, professionele afdrukken!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.