Colop Classic R-2045/6

Colop Classic R2045/6

Colop R2045/6. Ronde robuuste datumstempel met ruime tekst mogelijkheid rondom de datum.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø45mm

78,99 Excl. btw
95,58 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Classic R2045/6 - Zelfinktende Stempel voor Datum en Aangepaste Tekst

Ontdek de veelzijdige Colop Classic R2045/6, een handige zelfinktende stempel waarmee u datums, eigen tekst en afbeeldingen kunt stempelen. Met een indrukwekkende afdrukdoorsnede van 45 mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor maximaal 6 regels tekst, waardoor u belangrijke informatie efficiënt kunt markeren.

 

Voordelen:

  • Het ingebouwde stempelkussen gaat uitzonderlijk lang mee en biedt maar liefst 4.000 à 7.000 afdrukken. Geen gedoe met frequente vervangingen.
  • De stempel heeft een stevig metalen montuur, wat hem geschikt maakt voor intensief en langdurig gebruik.
  • Gebruiksvriendelijk ontwerp met gemakkelijk vervangbaar stempelkussen, zodat onderhoud moeiteloos verloopt.
  • De mogelijkheid om het stempelplaatje te vervangen, maakt het eenvoudig om de tekst of afbeelding te wijzigen voor toekomstig gebruik.

Ontdek de mogelijkheden van de Colop Classic R2045/6 en geniet van betrouwbare prestaties. Deze stempel is een waardevolle aanvulling op uw kantoorbenodigdheden en verbetert de efficiëntie van uw werkzaamheden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.