Pre-inked EOS 35

Colop EOS 35

EOS 35 Veel gebruikt formaat stempel. Voor perfect stempelen met inkt zonder stempelkussen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 51 x 30mm

51,08 Excl. btw
61,81 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Levertijd EOS stempels 1 à 2 werkdagen
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Personaliseer uw stempels met de Colop EOS 35

Zelfinktende stempel met tekst en/of logo!

Product Info: Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de Colop EOS 35 Zelfinktende Stempel. Deze stempel is speciaal ontworpen voor gebruik op kantoor en biedt u de vrijheid om uw eigen stempelafdrukken te maken. Met een innovatief ontwerp dat afwijkt van traditionele stempels, bevat de EOS 35 geen inktkussentje maar een duurzame foamlaag met hoogwaardige inkt. Hierdoor kunt u tot wel 20.000 afdrukken maken voordat u de inkt moet bijvullen.

 

Belangrijke kenmerken:

  • Duurzame prestaties: Maak tot 20.000 afdrukken voordat bijvullen met de speciale EOS inkt nodig is.
  • Breed scala aan kleuren: Kies uit zwart, blauw, rood en groen om uw stempelafdrukken te personaliseren.
  • Scherpe en professionele afdrukken: De EOS 35 stempel levert altijd haarscherpe en professionele resultaten op verschillende papiersoorten.
  • Geschikt voor speciale papiersoorten: In tegenstelling tot veel andere zelfinktende stempels, is de EOS inkt ook geschikt voor glad MC papier.
  • Belangrijk voor optimale prestaties: Gebruik enkel de speciale EOS inkt voor de beste resultaten en om uw stempel in topconditie te houden.
  • Snelle levering: U ontvangt uw EOS 35 stempel binnen 1-2 dagen na bestelling.
  • Eenvoudig aanpassen: Maak uw eigen ontwerp met handtekeningen, tekst, logo's en afbeeldingen via onze handige creator tool.

 

Geef een professionele touch aan uw documenten met de Colop EOS 35 Zelfinktende Stempel. Deze stempel biedt duurzaamheid, scherpe afdrukken en diverse kleuropties om aan al uw kantoorbehoeften te voldoen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.