Pre-inked EOS 45

Colop EOS 45

EOS 45. Model goed te gebruiken in combinatie met logo. Stempel met inkt in de stempelplaat.

Meer informatie

Afdrukformaat: 82 x 25mm

59,27 Excl. btw
71,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Levertijd EOS stempels 1 à 2 werkdagen
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Personaliseer Uw Afdrukken met de Colop EOS 45 Stempel

Maak Indruk met Eigen Tekst en/of Logo!

 

Productinfo:

 • Innovatief zelfinktend ontwerp: De Colop EOS 45 stempel maakt gebruik van een revolutionair zelfinktend systeem zonder traditioneel inktkussen. In plaats daarvan bevat het een foamlaag doordrenkt met hoogwaardige inkt, wat keer op keer zorgt voor scherpe en heldere afdrukken.
 • Duurzaam en navulbaar: Met een levensduur tot wel 20.000 afdrukken gaat de EOS 45 stempel lang mee. Na deze indrukwekkende levensduur is bijvullen eenvoudig met de speciale EOS inkt.
 • Keuze uit 4 kleuren: Personaliseer uw afdrukken met de beschikbare inktkleuren - zwart, blauw, rood en groen - om ze aan te laten sluiten bij uw huisstijl of voorkeuren.
 • Geschikt voor verschillende papiersoorten: De veelzijdige EOS inkt maakt het stempelen op verschillende papiersoorten, waaronder glad MC papier, mogelijk.
 • Snelle levering: De EOS 45 stempel wordt binnen 1 tot 2 dagen geleverd, zodat u snel aan de slag kunt met uw gepersonaliseerde stempel.
 • Volledig op maat gemaakt: Maak uw stempel persoonlijk door uw handtekening, tekst, logo of andere afbeeldingen eenvoudig te uploaden via onze creator.
 • Ruim afdrukformaat: Met een afdrukformaat van 82x25mm biedt de EOS 45 voldoende ruimte voor diverse toepassingen.
 • Handig afdekkapje: De stempel is voorzien van een afdekkapje aan de onderzijde om bescherming tegen stof en slijtage te bieden. Sluit de stempel altijd af met het afdekkapje na gebruik.

Ontdek de indrukwekkende mogelijkheden van de Colop EOS 45 stempel en maak moeiteloos scherpe, op maat gemaakte afdrukken voor al uw zakelijke behoeften. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige en veelzijdige zelfinktende stempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.