Pre-inked EOS R50

Colop EOS R50

EOS R50. Ronde EOS stempel. Stempel met inkt reeds in de stempelplaat voor 20.000 afdrukken.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø50mm

64,47 Excl. btw
78,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Levertijd EOS stempels 1 à 2 werkdagen
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Creëer Unieke Afdrukken met de Colop EOS R50

Zelfinktende Stempel met Personalisatiemogelijkheden!

 

Productinfo tekst: 

Geef uw zakelijke presentatie een persoonlijke twist met de veelzijdige Colop EOS R50 stempel. Deze innovatieve zelfinktende stempel met ronde afdruk biedt de vrijheid om uw eigen tekst en/of logo toe te voegen, waardoor uw boodschap opvalt en blijft hangen. De EOS R50 maakt gebruik van een unieke foamlaag om de inkt vast te houden, wat resulteert in scherpe en professionele afdrukken op ieder document.

 

Puntsgewijze kenmerken:

 • Afdrukformaat: Kies voor een opvallende ronde afdruk van 50 mm in doorsnede.
 • Langdurige bruikbaarheid: De EOS R50 stempel gaat tot wel 20.000 afdrukken mee, waardoor hij betrouwbaar en duurzaam is.
 • Navulbaar: Wanneer de inkt op raakt, kunt u de stempel eenvoudig bijvullen met onze speciale EOS inkt, beschikbaar in vier klassieke kleuren: zwart, blauw, rood en groen.
 • Geschikt voor verschillende papiersoorten: De EOS inkt is speciaal ontworpen voor gebruik op papier en kan tevens worden gebruikt op glad papier (MC), waardoor het een veelzijdige keuze is.
 • Snelle levering: Bestellingen van de EOS R50 stempel worden binnen 1 tot 2 dagen geleverd, zodat u snel aan de slag kunt.

 

Belangrijke aandachtspunten:

 • Gebruik enkel EOS inkt: Voor optimale prestaties is het van belang om de EOS R50 stempel enkel te beïnkten met onze speciale EOS inkt. Andere inktsoorten kunnen de kwaliteit van de afdrukken beïnvloeden.
 • Beschermend afdekkapje: Sluit de stempel altijd af met het meegeleverde afdekkapje aan de onderzijde om beschadigingen en stofophoping te voorkomen.
 • Geschikt voor papier: De EOS inkt droogt perfect op gewoon papier en glad papier (MC), waardoor deze stempel ideaal is voor verschillende kantoortoepassingen.

 

Ontdek de mogelijkheden van de Colop EOS R50 en voeg een persoonlijk tintje toe aan uw zakelijke communicatie. Bestel vandaag nog en ervaar de kracht van gepersonaliseerde afdrukken!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.