Colop eXpert 3960 D

Colop eXpert 3960

Colop Expert Line 3960. Metalen datumstempel met tekstplaat en met de datum in het midden.

Meer informatie

Afdrukformaat: 106 x 55mm

156,03 Excl. btw
188,80 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Verruim uw afdrukmogelijkheden met de Colop eXpert 3960

De veelzijdige zelfinktende stempel voor al uw vereisten!

De Colop eXpert 3960 staat ook wel bekend als de "jumbo" onder de eXpert stempels en biedt een uitgebreide reeks opties. Deze krachtige zelfinktende stempel is een handig hulpmiddel dat aan al uw stempelbehoeften voldoet. Met een maximale afdrukformaat van 106x55mm kunt u op eenvoudige wijze gepersonaliseerde stempelafdrukken maken, ongeacht of het gaat om bedrijfslogo's, adresgegevens, persoonlijke berichten of andere belangrijke informatie.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Efficiënte en moeiteloze bediening dankzij het zelfinktende mechanisme.
  • Geniet van de vrijheid om uw eigen stempelafdrukken online te ontwerpen.
  • Robuust en duurzaam ontwerp voor langdurige prestaties.
  • Stabiele afdrukken door de centrale plaatsing van de datum op de tekstplaat.
  • Het ingebouwde inktkussentje gaat lang mee en levert tot wel 4.000 a 7.000 afdrukken.

 

Beschrijving: De Colop eXpert 3960 is de perfecte stempel voor al uw zakelijke en persoonlijke afdrukbehoeften. Of u nu dagelijks documenten stempelt of belangrijke berichten wilt markeren, deze stempel biedt altijd haarscherpe en duidelijke resultaten.

Personaliseer uw stempels: Met het ruime afdrukformaat heeft u alle ruimte om uw eigen stempelafdrukken te ontwerpen en aan te passen aan uw specifieke wensen. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak indruk met elke afdruk.

Duurzaam en betrouwbaar: De Colop eXpert 3960 is ontworpen om lang mee te gaan en intensief gebruik te weerstaan. Met het ingebouwde inktkussentje kunt u duizenden afdrukken maken voordat u het hoeft te vervangen.

Stabiele resultaten: Dankzij de slimme plaatsing van de datum op de tekstplaat krijgt u altijd een stabiele en consistente afdruk. U kunt vertrouwen op een helder resultaat, zelfs bij herhaaldelijk gebruik.

Veelzijdigheid voor elke taak: De Colop eXpert 3960 is geschikt voor diverse toepassingen, of het nu gaat om zakelijke documenten, persoonlijke boodschappen of andere belangrijke afdrukken. Met deze veelzijdige stempel bent u altijd klaar voor elke stempelklus.

Eenvoudige bediening: Dankzij het zelfinktende mechanisme is deze stempel uiterst gebruiksvriendelijk. U heeft geen apart stempelkussen nodig, wat het stempelen snel en gemakkelijk maakt. Met de Colop eXpert 3960 kunt u direct aan de slag en uw afdrukken naar een hoger niveau tillen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.