Colop Mini Printer S126

Colop Mini Printer S126

Handige nummerstempel, uiteraard zelfinktend, met 6cijfers / posities in 4 mm. afdrukhoogte.

Meer informatie
14,70 Excl. btw
17,79 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Cijferband stempel Colop S 126, zelfinktende stempel met alleen een 6 doordraaibare cijfers.

Maak kennis met de Colop Printer S126 - uw betrouwbare zelfinktende cijferbandstempel voor al uw administratieve behoeften! Deze standaard stempel biedt een handmatig doordraaibare cijferband met alleen een 6, waardoor het een essentieel instrument is voor het markeren van getallen en datums met gemak en precisie.

Bestel nu eenvoudig online uw eigen gepersonaliseerde Colop S126 cijferbandstempel. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp kunt u moeiteloos de gewenste cijfers instellen voor elke afdruk. Of het nu gaat om datums, nummering of andere coderingen, deze stempelautomaat staat altijd klaar om aan uw vereisten te voldoen.

Dankzij het ingebouwde inktkussen kunt u duizenden afdrukken maken zonder u zorgen te maken over inktvervanging. Bovendien heeft u de keuze uit diverse inktkleuren, waardoor u uw stempelafdrukken kunt aanpassen en uw documenten netjes en georganiseerd kunt houden.

De Colop Printer cijferbandstempel biedt dezelfde kwaliteit en prestaties als de gerenommeerde Trodat Printy stempels Vertrouw op de betrouwbaarheid van Colop om aan al uw stempelbehoeften te voldoen.

Wacht niet langer - druk op de bestelknop en voltooi uw aankoop voor de Colop Printer S126 cijferbandstempel. Vereenvoudig uw dagelijkse administratie, datumering en codering met deze praktische en duurzame stempel. Of het nu op kantoor is of voor persoonlijk gebruik, de Colop Printer S126 zal u niet teleurstellen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.