P700/18 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/18

Handige datumstempel met tekst plaat voor gebruik in combinatie met een los stempelkussen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 70 x 50mm

59,00 Excl. btw
71,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Optimaliseer uw werk met de Colop P700/18 - Stempel met Datum en Tekstplaat!

 

Productinformatie: 

De Colop P700/18 is een handige stempel die zowel de datum als aangepaste tekst en/of een logo kan afdrukken. Het is een uitstekende keuze voor administratieve en boekhoudkundige taken en is speciaal ontworpen voor gebruik op kantoor. Met een maximale afdrukafmeting van 70x50mm kunt u uw eigen ontwerp online vormgeven.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Gebruiksvriendelijke stempel: Eenvoudig stempelen van zowel de datum als de bijbehorende tekst en/of logo in één simpele beweging.
 • Personaliseerbaar ontwerp: Maak gebruik van onze handige online creator om uw stempel volledig naar wens aan te passen. Voeg uw eigen tekst, bedrijfsgegevens of andere details toe voor een unieke stempelafdruk.
 • Gemakkelijk instelbare datum: De datum is makkelijk in te stellen dankzij de soepele en robuuste radertjes.
 • Compact en stabiel: Deze stempels hebben een compact formaat en staan stevig op uw bureau voor gemakkelijk gebruik.

 

Details:

 • Afdrukformaat: maximaal 70x50mm
 • Gebruik in combinatie met een apart verkrijgbaar stempelkussen. Voor grotere modellen is een groter stempelkussen vereist.
 • Stempelkussen advies: Voor standaard papier raden we het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan. Bij twijfel over het juiste inktkussen voor uw stempel, voorzien wij graag professioneel advies.
 • Online creatie: Ontwerp uw eigen stempel met behulp van onze online creator. Kies uit diverse templates en bekijk direct het resultaat van uw ontwerp. U kunt zelfs een drukproef printen ter controle.
 • Eigen ontwerp: Indien u al een eigen ontwerp heeft, upload dit dan in onze online creator in formaten zoals PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI. Onze stempelmakers zullen uw stempel op basis hiervan produceren.
 • Snelle bestelling: Het bestellen van uw stempels is snel en eenvoudig. Selecteer uw stempel, ontwerp en plaats uw order. Bij vragen over stempels of uw bestelling, kunt u contact met ons opnemen via chat, e-mail of telefoon voor professioneel advies.

 

Verbeter uw administratie en boekhouding met de veelzijdige Colop P700/18 stempel met datum en tekstplaat. Ontwerp uw eigen stempel en laat een blijvende indruk achter met elke afdruk!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.