P700/33 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/33

Handige traditionele tekst-datumstempel voor gebruik in combinatie met een los stempelkussen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 45 x 35mm

38,25 Excl. btw
46,28 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Verhoog uw productiviteit met de veelzijdige Colop P700/33 datumstempel!

 

Productinformatie:

De Colop P700/33 is een handige niet-zelfinktende datumstempel met een tekstplaat waarmee u uw eigen tekst en logo kunt toevoegen. Deze stempel is bijzonder geschikt voor gebruik in administratieve en boekhoudkundige taken, en biedt scherpe en heldere afdrukken voor een professionele uitstraling op kantoor. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van deze geweldige datumstempel:

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Eén stempel voor datum en tekst: Met de datumstempel en plaat kunt u zowel de datum als een bijbehorende tekst en/of logo in één keer afdrukken.
 • Personaliseer uw afdruk: Voeg relevante teksten toe, zoals 'geldig tot' of 'betaald op', of gebruik uw bedrijfsgegevens voor een op maat gemaakte stempelafdruk.
 • Gemakkelijk instelbare datum: De datum is moeiteloos in te stellen dankzij de soepele en duurzame radertjes.
 • Compact en stabiel ontwerp: De P700/33 neemt weinig ruimte in op uw bureau en staat stevig voor een snelle en handige bediening.
 • Online ontwerpmogelijkheden: Maak gebruik van onze intuïtieve online creator om stap voor stap uw eigen ontwerp te maken. Bekijk direct het resultaat en druk een proefdruk af ter controle.
 • Flexibele keuze in inktkussens: Voorzie uw stempel van een geschikt stempelkussen door deze apart te bestellen. Voor standaard papier raden we het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan, maar we adviseren u graag als u twijfelt.

 

Bestelproces:

 • Het bestellen van uw gepersonaliseerde stempel is een eenvoudige procedure die slechts enkele minuten in beslag neemt.
 • Kies het gewenste model, ontwerp uw stempel online en plaats uw bestelling.
 • Onze vakkundige stempelmakers gaan met uw ontwerp aan de slag om uw stempel op maat te produceren.
 • Bij vragen of behoefte aan professioneel advies, kunt u altijd contact met ons opnemen via chat, e-mail of telefoon.

 

De Colop P700/33 datumstempel biedt een efficiënte en persoonlijke stempelervaring voor uw administratieve taken. Profiteer van scherpe afdrukken en verhoog uw productiviteit met deze betrouwbare stempeloplossing.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.