P700/S8 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/S8

P700/S8 handstempel met eigen tekst en datum. Schaf hierbij ook een los stempelkussen aan.

Meer informatie

Afdrukformaat: 90 x 55mm

65,01 Excl. btw
78,66 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Veelzijdige Colop P700/S8 Datumstempel - Maak Unieke Afdrukken!

 

Product Info: De Colop P700/S8 is een veelzijdige datumstempel met tekstplaat, ideaal voor gebruik in administratie, boekhouding en op kantoor. Met een maximale afdrukafmeting van 90x55mm en de datum onder het midden, zorgt deze stempel voor scherpe en professionele afdrukken.

 

Kenmerken:

 • Personaliseer uw ontwerp online: Ontwerp uw eigen stempel eenvoudig met behulp van onze handige online creator, waarbij u uw eigen tekst en/of logo rondom de datum kunt plaatsen.
 • Compatibel met stempelkussens: Gebruik een los te bestellen stempelkussen dat past bij uw stempelmodel. Voor grotere stempels adviseren wij een groter stempelkussen. Vraag gerust om advies als u twijfelt.
 • Geschikt voor standaard papier: Voor standaard papierstempeling raden we het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3 aan.
 • Eenvoudig instelbare datum: De datuminstelling is vlot en sterk dankzij de soepele radertjes.
 • Compact en stabiel: Ondanks hun veelzijdigheid zijn de Colop P700/S8 stempels compact en staan ze stabiel op uw bureau, waardoor ze altijd snel te gebruiken zijn.

 

Toepassingen:

 • Combineer datum en tekst/logo in één afdruk: Met de Colop P700/S8 kunt u in één beweging zowel een datum als een bijbehorende tekst en/of logo stempelen. De tekst kan variëren van praktische informatie zoals 'geldig tot' of 'betaald op', tot uw eigen bedrijfsgegevens.
 • Eenvoudige datuminstelling: De radertjes voor de datum lopen soepel en sterk, waardoor het instellen van de gewenste datum moeiteloos verloopt.
 • Maak uw stempel persoonlijk: Met onze online creator kunt u uw stempel volledig personaliseren. Gebruik onze templates om stap voor stap uw eigen datumstempel met tekstplaat te ontwerpen. Controleer het resultaat online en print een drukproef voor extra zekerheid. Als u al een eigen ontwerp heeft, kunt u dit eenvoudig uploaden in de formaten PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI. Onze stempelmakers produceren vervolgens uw stempel met zorg en precisie.
 • Gemakkelijk bestellen: Het bestellen van uw Colop P700/S8 datumstempel duurt slechts enkele minuten. Kies het gewenste model, ontwerp uw stempel online volgens uw voorkeuren en stuur uw bestelling naar ons door. Heeft u vragen over onze stempels of uw bestelling? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen met al uw vragen.

 

Met de Colop P700/S8 datumstempel met tekstplaat kunt u unieke en professionele afdrukken maken die perfect aansluiten bij uw administratie, boekhouding of kantoorbehoeften.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.