Colop printer 10 deurwaarder stempel

Colop Printer 10 Deurwaarder

Speciale deurwaardersstempel Colop Printer 10 standaard waarvan u de tekst zelf kan aanpassen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 27 x 10mm

17,72 Excl. btw
21,44 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Uw Professionaliteit Versterken met de Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel

Maak kennis met de ultieme combinatie van efficiëntie en milieuvriendelijkheid: de Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel. Deze zelf-inktende stempel, speciaal ontworpen voor deurwaarders, biedt een stevig kunststof frame en een ingebouwd inktkussen voor een naadloze en consequente stempelervaring.

De Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel is een onmisbare tool, met de essentiële inscriptie "voor afschrift:" en een aanpasbare regel voor uw eigen naam, waarmee uw documenten een professionele uitstraling krijgen.

Bereik keer op keer feilloze, scherpe afdrukken die garant staan voor maximale precisie in uw werk. Vertrouw erop dat uw gestempelde documenten er altijd netjes en scherp uitzien.

In een tijd waarin milieubewustzijn van cruciaal belang is, is de Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel met trots CO2-neutraal. U kunt uw taken uitvoeren met de geruststellende wetenschap dat u bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Voor extra gemak en duurzaamheid is het inktkussen van deze stempel eenvoudig vervangbaar, waardoor de levensduur van uw stempel wordt verlengd en afval wordt verminderd.

Pas uw stempelwerk aan aan uw specifieke behoeften door te kiezen uit verschillende beschikbare inktkleuren, waardoor u de flexibiliteit heeft om zich aan te passen aan elke situatie.

De Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel stelt u in staat om professioneel, efficiënt en milieubewust te werken. Vertrouw op de betrouwbaarheid van dit uitstekende gereedschap en til uw stempelwerk naar nieuwe hoogten, terwijl u bewuste keuzes maakt voor het milieu. Kies vandaag nog voor de toekomst van deurwaardersstempels met de Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.