Colop Printer 20 Deurwaarder

Colop Printer 20 Deurwaarder

Speciale deurwaardersstempel Colop Printer 20 standaard waarvan u de tekst zelf kan aanpassen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 38 x 14mm

21,64 Excl. btw
26,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

De Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel: Uw Professionele Stempel van Kwaliteit

Voor gerechtsdeurwaarders is de Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel een onmisbaar hulpmiddel dat uitblinkt in kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Deze zelfinktende stempel is speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van deurwaarders en biedt consequent scherpe afdrukken. 

 

Belangrijkste Eigenschappen van de Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel:

  • Op Maat Gemaakt voor Deurwaarders: De Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel is zorgvuldig ontworpen om te voorzien in de specifieke vereisten van gerechtsdeurwaarders.
  • Duurzaam Kunststof Montuur: Het montuur van de stempel is vervaardigd van hoogwaardig kunststof, wat garant staat voor duurzaamheid en een lange levensduur.
  • Ingebouwd Inktkussen: Deze stempel is voorzien van een handig ingebouwd inktkussen, waardoor het knoeien met losse inkt tot het verleden behoort.
  • Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 38x14 mm kunt u moeiteloos uw naam en de titel "t.k. gerechtsdeurwaarder" op documenten plaatsen, wat uw professionaliteit benadrukt.
  • Milieubewustheid: De Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel is CO2-neutraal, wat betekent dat uw gebruik geen nadelige impact heeft op het milieu.
  • Vervangbaar Inktkussen: Wanneer het inktkussen leeg is, kunt u het eenvoudig vervangen door een nieuw inktkussen, wat de levensduur van de stempel verlengt.
  • Diverse Inktkleuren: U heeft de keuze uit verschillende inktkleuren, waardoor u de stempel kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften of documenten.

 

De Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel is de ideale metgezel voor gerechtsdeurwaarders die streven naar efficiëntie, precisie en milieuvriendelijkheid. Met scherpe afdrukken, duurzaamheid en de mogelijkheid om het inktkussen te vervangen, biedt deze stempel alles wat u nodig heeft om uw professionele taken zonder zorgen uit te voeren. Kies voor de Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel en maak een blijvende indruk met elke afdruk.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.