Doe het zelf Printer 30/2

Colop Printer 30/2 Doe het zelf

Colop Printer 30/2,5 regels. Incl. 2 letter/cijferset. 1 Set letterhoogte 2.5 mm en 1 set 3.5 mm.

Meer informatie

Afdrukformaat: 47 x 18mm

31,37 Excl. btw
37,96 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ervaar de ultieme creatieve vrijheid met de Colop Printer 30/2

Maak kennis met de Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf, de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige stempel met aanpasbare tekst! Met deze handige set kunt u gemakkelijk uw eigen stempels maken, bestaande uit losse lettertjes en cijfers van 2.5 en  3.5 mm hoogte, waardoor u uw boodschap op een professionele en persoonlijke manier kunt overbrengen.

Deze Doe-het-zelf stempel biedt u de vrijheid om de tekst zo vaak als u wilt aan te passen, wat bijzonder handig is als u regelmatig wijzigingen wilt aanbrengen in de inhoud van uw stempel. U kunt maar liefst 5 regels tekst plaatsen, of het nu om een adres, een boodschap of een persoonlijke tekst gaat, deze set biedt genoeg ruimte voor al uw behoeften.

Het gebruiksgemak van deze set is een groot voordeel; het creëren van uw stempel gaat snel en eenvoudig, waardoor u waardevolle tijd bespaart en zich kunt richten op andere belangrijke zaken. Bovendien wordt de Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf geleverd inclusief twee letter/cijfersetjes, één met een letterhoogte van 2.5 mm en één met een letterhoogte van 3.5 mm, zodat u de hoogte van uw letters kunt aanpassen aan uw specifieke voorkeur.

Dit compacte en handige stempelapparaat is gemakkelijk te hanteren en overal mee naartoe te nemen waar stempels nodig zijn. U zult versteld staan van de vrijheid die u krijgt bij het creëren van uw stempels met de Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf set. Houd er echter rekening mee dat het niet mogelijk is om een logo toe te voegen aan uw stempel met deze set; voor logo stempels raden we de Colop zelfinktende stempels aan.

Ervaar de ultieme creatieve vrijheid met de Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf set. Maak uw stempels geheel naar eigen wens en geniet van het gemak waarmee u de tekst telkens opnieuw kunt aanpassen. Met een maximaal afdrukformaat van 47 x 18 mm bent u verzekerd van heldere en professionele afdrukken. Bestel vandaag nog uw Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf set en maak indruk met unieke en veelzijdige stempels!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.