Colop printer 30 incognito stamp

Colop Printer 30 Incognito stamp

23,28 Excl. btw
28,17 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer 30 "Incognito" Stempel

De Colop Printer "Incognito" Stempel is speciaal ontworpen voor diegenen die vertrouwelijke informatie willen verzenden zonder alle gegevens prijs te geven. Met deze handige incognitostempel kunt u gemakkelijk over de tekst heen stempelen, waardoor deze onleesbaar wordt. Het is de ideale oplossing voor het beschermen van uw privacy tijdens het verzenden van belangrijke documenten.

Belangrijkste kenmerken:

Privacybescherming: Houd gevoelige gegevens, persoonlijke informatie of vertrouwelijke tekst veilig door er eenvoudigweg overheen te stempelen met de "Incognito" Stempel. U hoeft zich geen zorgen te maken over het lekken van gevoelige informatie.

Gebruiksgemak: De "Incognito" Stempel is zeer gebruiksvriendelijk. Met slechts een eenvoudige stempelbeweging zorgt u voor extra beveiliging op uw documenten, zonder gedoe.

Professionele uitstraling: Uw documenten behouden hun nette en professionele uitstraling, zelfs als u bepaalde informatie onleesbaar maakt. De afdruk blijft schoon en duidelijk.

Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de stempel ontworpen om langdurig en betrouwbaar gebruik te garanderen, zonder vervaging van de afdruk.

Veelzijdigheid: Of het nu papier, enveloppen of andere materialen zijn, de "Incognito" Stempel is geschikt voor verschillende oppervlakken en situaties.

Draagbaarheid: Dankzij het compacte formaat kunt u de stempel gemakkelijk overal mee naartoe nemen, zodat u altijd voorbereid bent op het beschermen van uw privacy.

Bescherm uw privacy en verzend vertrouwelijke documenten met vertrouwen. De Colop Printer "Incognito" Stempel biedt een betrouwbare en handige oplossing voor uw privacybehoeften. Voeg vandaag nog dit handige hulpmiddel toe aan uw verzendroutine en geniet van gemoedsrust tijdens het verzenden van belangrijke informatie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.