Colop Printer 35 D

Colop Printer 35/D

Datumstempel met eigen tekst en datum. Het montuur van de Colop Printer 35 D is van kunststof.

Meer informatie

Afdrukformaat: 50 x 30mm

42,07 Excl. btw
50,90 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer 35/D: De ultieme datumstempel voor professionele afdrukken

De Colop Printer 35/D is uw ideale metgezel voor het moeiteloos creëren van perfecte datumstempels. Deze zelf-inktende stempel, met zijn stevige kunststof montuur en ingebouwde aanpasbare datumfunctie, staat garant voor gebruiksgemak en duurzaamheid. 

 

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Colop Printer 35/D:

Ingebouwd Inktkussen: Dankzij het ingebouwde inktkussen behoren handmatige ininktprocedures tot het verleden. Dit bespaart niet alleen tijd, maar levert ook consequent scherpe afdrukken op.

Afdruk: De stempel biedt een rechthoekige afdruk met een maximumformaat van 50x30 mm, waardoor er voldoende ruimte is voor al uw benodigde informatie.

Tot 4 Regel Tekst: U kunt maximaal vier regels tekst toevoegen, waarbij de aanpasbare datum centraal staat voor een professioneel ogend resultaat.

CO2 Neutraal: De Printer 35/D is CO2-neutraal, wat betekent dat het voldoet aan milieunormen zonder schadelijke stoffen te gebruiken.

Langdurig Inktkussen: Het inktkussen gaat 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden, waardoor u op de lange termijn kosten bespaart.

Diverse Inktkleuren: U heeft de keuze uit verschillende inktkleuren om de stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als u uw afdruk wilt wijzigen, kunt u eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen en installeren, zonder de hele stempel te hoeven vervangen.

Online Ontwerpmogelijkheden: Maak gebruik van onze handige online "creator" om uw stempel te ontwerpen, of upload uw eigen ontwerp voor een persoonlijke touch.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer 35/D is ideaal voor het stempelen op standaard papier, waardoor het een perfecte keuze is voor kantooromgevingen.

 

De Colop Printer 35/D staat garant voor uitzonderlijke kwaliteit en betrouwbaarheid bij elke afdruk. Vertrouw op deze stempel voor nauwkeurige en professionele resultaten. Bestel vandaag nog uw Colop Printer 35/D en ervaar zelf de hoogwaardige prestaties!

 

Kwaliteitsgarantie: Wij zijn trots op de uitstekende kwaliteit van de Colop Printer 35/D en bieden volledige garantie op dit product. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, neem dan contact met ons op en wij zullen ons uiterste best doen om uw probleem op te lossen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.