Colop Printer 38

Colop Printer 38/D

Datumstempel Colop Printer 38 D met tekstplaat. Ook zeer geschikt als boekhoudstempel.

Meer informatie

Afdrukformaat: 56 x 33mm

44,20 Excl. btw
53,48 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer 38/D - De Ultieme Zelf-inktende Datumstempel

Ontdek de veelzijdige Colop Printer 38/D, een hoogwaardige zelf-inktende datumstempel met een stevig kunststof montuur en ingebouwde functies die aan al uw stempelbehoeften voldoen. 

 

Hier zijn de opvallende eigenschappen van de Colop Printer 38/D:

Eenvoudig Inktproces: Met een ingebouwd inktkussen is deze stempel gemakkelijk in gebruik en elimineert de behoefte aan aparte inkt.

Nauwkeurige Datuminstelling: De Colop Printer 38/D beschikt over een aanpasbare datumfunctie die altijd centraal in de afdruk staat, zodat u consistentie en precisie behoudt bij elke stempel.

Veelzijdige Afdruk: Met een maximale afdrukafmeting van 56x33mm kunt u deze stempel aanpassen aan verschillende behoeften en krijgt u professionele resultaten.

Duurzaam Inktkussen: Het inktkussen gaat tot 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het moet worden vervangen, wat betrouwbaarheid en een lange levensduur garandeert.

Inktkleurkeuze: Kies uit een scala aan inktkleuren om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje is apart verkrijgbaar en kan moeiteloos worden vervangen, waardoor de levensduur van uw stempel wordt verlengd.

Online Ontwerpmogelijkheden: Gebruik onze handige online "creator" om uw stempel te ontwerpen of uw eigen afbeelding te uploaden, zodat de Colop Printer 38/D perfect aan uw wensen voldoet.

Geschikt voor Standaard Papier: Deze stempel is ideaal voor het stempelen op standaard papier, met altijd scherpe afdrukken. Merk op dat de inkt niet opdroogt op glad papier of karton.

 

Vertrouw op de Colop Printer 38/D voor consistente topkwaliteit en haarscherpe afdrukken bij elke gelegenheid. Verbeter uw stempelwerk met deze betrouwbare en flexibele datumstempel. Kies voor de bewezen kwaliteit van Colop.

Colop Printer 38/D - Voor nauwkeurige afdrukken van hoogstaande kwaliteit, telkens weer.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.