Doe het zelf Printer 40/2

Colop Printer 40/2 Doe het zelf

Colop Printer 40/2, 6 regels. Incl. 2 letter/cijferset. 1 Set letterhoogte 2.5 mm en 1 set 3.5 mm.

Meer informatie

Afdrukformaat: 59 x 23mm

32,45 Excl. btw
39,26 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Productomschrijving Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf

Ontdek de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf-stempel! Deze stempelset stelt u in staat om zelf stempels te maken op een eenvoudige en creatieve manier, waardoor u uw boodschap op een gepersonaliseerde en professionele manier kunt presenteren. Met diverse handige functies en mogelijkheden is de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf de ideale keuze voor uw stempelbehoeften.

Kenmerken:

  • Colop Printer 40/2: Een doe-het-zelf stempel van hoge kwaliteit met veel mogelijkheden.
  • Geschikt voor maximaal 6 regels: Creëer stempels met maar liefst zes regels tekst, waardoor u voldoende ruimte heeft voor uitgebreide boodschappen, adresgegevens of instructies.
  • Totaal afdrukformaat van 59x23mm: Met deze ruime afdrukafmetingen kunt u uw stempelontwerp precies aanpassen aan uw behoeften en zorgt u voor een duidelijke en professionele afdruk.
  • 2 letter/cijfer sets inbegrepen: De stempelset wordt geleverd met twee letter/cijfer sets, in formaten van 2,5 en 3,5 mm hoogte. Hierdoor kunt u de hoogte van uw letters en cijfers aanpassen aan uw voorkeur en de gewenste tekstindeling.
  • Populair formaat: De Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel is het meest verkochte doe-het-zelf formaat, wat aantoont dat het een betrouwbare en gewilde keuze is voor een breed scala aan toepassingen.

De Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf-stempel biedt u de flexibiliteit om stempels te maken voor diverse doeleinden, zowel zakelijk als persoonlijk. Met de mogelijkheid om maximaal zes regels tekst toe te voegen en twee verschillende letter/cijfer sets, kunt u elke stempel aanpassen aan uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om adreslabels, notities, of branding, deze doe-het-zelf stempel staat voor u klaar om uw boodschap op een unieke en professionele manier te presenteren.

Haal het beste uit uw stempelcreaties met de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf-set. Maak indruk met gepersonaliseerde stempels en bestel vandaag nog uw veelzijdige en geliefde doe-het-zelf stempel voor een ongeëvenaarde stempelervaring!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.