Colop Printer 45

Colop Printer 45

Bedrijfsstempel geschikt voor kantoor gebruik. Mogelijk met handtekening of bedrijfsgegevens.

Meer informatie
38,00 Excl. btw
45,98 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer 45

Colop Printer 45 bedrijfsstempels bestellen. 
Combinatie van lengte en hoogte maakt deze kantoor stempel geschikt voor bijv. extra grote woorden, mededelingen of namen.

Ontwerp online uw eigen persoonlijke stempel/tekstplaat. Zeer geschikt voor een handtekening of alleen adresgegevens en handig als naamstempel of controlestempel. Gebruiksvriendelijke stempelautomaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor duizenden afdrukken, met keuze uit diverse kleuren. Tekst/logo/handtekening-opdruk inbegrepen in de prijs. Keuze uit diverse lettertypen. De stempeltekst is leesbaar in het handige indexvenster van de Colop Printer 45 kantoorstempel. De Colop Printer is qua type stempel te vergelijken met de Trodat Printy en de Shiny Printer.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.