Colop Printer 52

Colop Printer 52

Colop Printer 52 stempel voor korte teksten. Eventueel in combinatie met een klein logo.

Meer informatie
25,22 Excl. btw
30,52 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Ontdek de Colop Printer 52: Krachtige Zelf-Inkter voor Haarscherpe Afdrukken

De Colop Printer 52 is uw ideale metgezel voor al uw stempelbehoeften. Deze geavanceerde zelf-inktende stempel met ingebouwd inktkussen biedt een maximaal afdrukformaat van 30x20mm en is ontworpen om aan al uw verwachtingen te voldoen. U kunt tot wel 5 regels tekst toevoegen of uw eigen logo gebruiken voor professionele en gepersonaliseerde afdrukken.

 

Belangrijkste Kenmerken van de Colop Printer 52:

  • Indrukwekkende Afdrukken: De Colop Printer 52 staat garant voor haarscherpe en heldere afdrukken, waardoor uw stempels er altijd professioneel uitzien.
  • Milieubewust: Deze CO2-neutrale stempel is een milieuvriendelijke keuze, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.
  • Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen van de Printer 52 kan moeiteloos worden vervangen, zodat uw afdrukken altijd van topkwaliteit zijn.
  • Diverse Inktkleuren: Kies uit een breed scala aan inktkleuren om uw stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften.
  • Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje van de Colop Printer 52 is afzonderlijk verkrijgbaar en kan gemakkelijk worden vervangen, waardoor u flexibiliteit heeft bij het aanpassen van uw stempelontwerp.
  • Eenvoudig Online Ontwerpen: Maak uw stempelontwerp eenvoudig online of upload uw eigen logo voor een persoonlijke touch.

 

Met de Colop Printer 52 krijgt u niet alleen een hoogwaardige stempel, maar ook de mogelijkheid om uw afdrukken volledig aan te passen aan uw behoeften. Of u nu bedrijfsdocumenten, creatieve projecten of persoonlijke items wilt markeren, de Colop Printer 52 biedt de perfecte oplossing. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en personalisatie met deze krachtige zelf-inkter.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.