Colop Printer 53

Colop Printer 53

Colop Printer 53 met eigen ontwerp. Het ingebouwde is goed voor 3.000 à 7.000 afdrukken.

Meer informatie

Afdrukformaat: 45 x 30mm

26,27 Excl. btw
31,79 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer 53: De Ultieme Stempel voor U

Maak kennis met de Colop Printer 53, een zelf-inktende stempel die zowel functioneel als stijlvol is. Deze stempel biedt een maximaal afdrukformaat van 45x30mm, wat perfect is voor het markeren van diverse documenten en enveloppen. 

 

Hier zijn enkele redenen waarom de Colop Printer 53 uw ideale stempel is:

  • Afdrukprecisie: Deze stempel ondersteunt tot 7 regels tekst en biedt de mogelijkheid om uw bedrijfslogo toe te voegen, waardoor u nauwkeurige en professionele afdrukken kunt maken.
  • Duurzaam Ontwerp: Het inktkussen van de Colop Printer 53 is eenvoudig vervangbaar, zodat u altijd scherpe afdrukken kunt maken. Bovendien kunt u afzonderlijke stempelplaatjes bestellen en deze moeiteloos verwisselen.
  • Kleurrijke Keuze: Personaliseer uw afdrukken met een scala aan beschikbare inktkleuren, waardoor uw stempels opvallen en uw documenten onderscheidend worden.
  • Eenvoudig Ontwerpen: Gebruik onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool om uw stempel naar wens vorm te geven. U kunt ook uw eigen ontwerp uploaden om een unieke Colop Printer 53 te creëren.

 

Kies voor de Colop Printer 53 als uw betrouwbare partner voor hoogwaardig stempelwerk. Upgrade uw professionele uitstraling en bestel vandaag nog uw eigen Colop Printer 53. Ontdek de eenvoud van efficiënt stempelen met een vleugje stijl.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.