Colop Printer 53 Datum

Colop Printer 53/D

Colop Printer 53 datumstempel met uw eigen tekst. Geschikt voor o.a. administratieve doeleinden.

Meer informatie

Afdrukformaat: 45 x 30mm

43,71 Excl. btw
52,89 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer 53/D - Uw all-in-one zelf-inktende datumstempel

De Colop Printer 53/D is de perfecte oplossing voor al uw stempelbehoeften. Deze datumstempel is ontworpen met een stevig kunststof frame en een ingebouwde verstelbare datumfunctie om professionele afdrukken zonder gedoe te garanderen. 

 

Hier zijn de essentiële kenmerken van de Colop Printer 53/D:

Eenvoudig in Gebruik: Dankzij het geïntegreerde inktkussen is de Colop Printer 53/D zelf-inktend en direct klaar voor gebruik, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over losse inktkussens.

Nauwkeurige Datuminstelling: De ingebouwde verstelbare datum zorgt ervoor dat de datum altijd netjes gecentreerd is in uw afdrukken.

Afdrukken: Met een maximale afdrukgrootte van 45x30mm is deze stempel veelzijdig inzetbaar.

Tot 4 Regels Tekst: Personaliseer uw afdrukken met maximaal 4 regels tekst, wat u flexibiliteit geeft bij het markeren van documenten.

Milieuvriendelijk: De Colop Printer 53/D is CO2-neutraal, wat betekent dat het voldoet aan strenge milieunormen.

Lange Levensduur van Inktkussen: Het inktkussen gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden, wat zorgt voor langdurig gebruiksgemak.

Keuze uit Inktkleuren: U heeft de mogelijkheid om uit verschillende inktkleuren te kiezen, zodat uw afdrukken perfect passen bij uw specifieke behoeften en stijl.

Vervangbare Stempelplaatjes: Als uw stempelplaatje versleten is of als u een ander ontwerp wilt, kunt u eenvoudig een vervangend stempelplaatje bestellen en installeren.

Online Ontwerpopties: Maak moeiteloos uw eigen stempelontwerp of upload uw eigen ontwerp met behulp van onze handige online "creator"-tool.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer 53/D is ideaal voor het stempelen op standaard papier, met altijd scherpe afdrukken als resultaat.

 

Kies de Colop Printer 53/D voor betrouwbare prestaties en hoogwaardige afdrukken. Colop staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

 

Met de Colop Printer 53/D krijgt u een stempel die aan al uw verwachtingen voldoet en langdurige prestaties levert. Vertrouw op de kwaliteit en betrouwbaarheid die het merk Colop biedt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.