Colop Printer 54 Datum

Colop Printer 54/D

Colop Printer 54 datumstempel met eigen ontwerp. Boekhoudstempel of administratie stempel.

Meer informatie

Afdrukformaat: 50 x 40mm

44,80 Excl. btw
54,21 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer 54/D: Uw Zelfinktende Datumstempel bij Uitstek

De Colop Printer 54/D is een toonaangevende zelfinktende datumstempel die geschikt is voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Met zijn stevige kunststof montuur en geavanceerde functies biedt deze stempel een betrouwbare oplossing voor al uw stempelbehoeften. 

 

Kenmerken en voordelen van de Colop Printer 54/D:

Ingebouwde, Verstelbare Datum: Deze stempel is voorzien van een centraal geplaatste, verstelbare datum, waardoor u moeiteloos de gewenste datum voor uw stempelafdrukken kunt instellen.

Ingebouwd Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen zorgt ervoor dat uw stempel altijd klaar is voor gebruik. Het inktkussen heeft een indrukwekkende levensduur van 4.000 tot 7.000 afdrukken voordat het eenvoudig kan worden vervangen.

Rechthoekige Afdruk: De Colop Printer 54/D creëert strakke rechthoekige afdrukken met een maximumformaat van 50x40mm, wat zorgt voor een professionele uitstraling.

Tot 6 Regelruimte: U heeft de flexibiliteit om maximaal 6 regels tekst op deze stempel te plaatsen: 3 boven de datum en 3 onder de datum, zodat u uw stempelontwerp kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Diverse Inktkleuren Beschikbaar: Personaliseer uw afdrukken en laat ze opvallen door te kiezen uit verschillende beschikbare inktkleuren.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als uw ontwerp verandert, kunt u eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen en dit vervangen op de stempel, waardoor de Colop Printer 54/D zeer veelzijdig is.

Online Ontwerpmogelijkheden: Maak uw eigen aangepaste stempel eenvoudig met onze handige online "creator" om uw stempel naar wens vorm te geven of te uploaden.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer 54/D is ideaal voor het stempelen op standaard (niet-glad) papier, waardoor hij geschikt is voor diverse toepassingen.

 

Kies voor de Colop Printer 54/D en geniet van scherpe afdrukken en uitstekende prestaties. Colop staat bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid, en de Colop Printer 54/D voldoet aan deze hoogwaardige normen. Vertrouw op de efficiëntie en duurzaamheid van de Colop Printer 54/D voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.