Colop Printer 55 ispm stempel verpakkingen

ISPM 15 stempel Colop Printer 55

ISPM 15 en meer modellen. Colop Printer 55. Wijzig uw gegevens in het online voorbeeld en bestel.

Meer informatie

Afdrukformaat: 60 x 40mm

41,52 Excl. btw
50,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

De ISPM 15 Stempel Colop Printer 55: Optimaliseer uw Verpakkingsconformiteit

Als het aankomt op naleving van strenge verpakkingsvoorschriften, is de ISPM 15 Stempel Colop Printer 55 de ultieme keuze. Speciaal ontworpen om te voldoen aan de rigoureuze eisen van de IPPC-richtlijnen, biedt deze zelfinktende stempel ongeëvenaarde veelzijdigheid. 

 

Hier zijn enkele opvallende kenmerken van de ISPM 15 Stempel Colop Printer 55:

 • Volledig Aanpasbaar Ontwerp: Personaliseer je stempel met je eigen gegevens en identificatie, waardoor je moeiteloos voldoet aan de ISPM 15-normen.
 • Ingebouwd Inktkussen voor Gemak: Dankzij het handige ingebouwde inktkussen ben je verzekerd van scherpe en consistente afdrukken zonder gedoe.
 • Ruim Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 60x40 mm kun je aan diverse verpakkingseisen voldoen zonder concessies te doen aan kwaliteit.
 • Milieuvriendelijkheid: Net als alle Colop-stempels is de ISPM 15 Stempel Colop Printer 55 CO2-neutraal, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld.
 • Diverse Inktkussenkleuren: Kies uit een scala aan inktkussenkleuren, waaronder blauw/rood, zwart, blauw, rood en groen, om je stempel aan te passen aan je specifieke behoeften.

 

De ISPM 15 Stempel Colop Printer 55 is een onmisbaar instrument voor iedereen in de verpakkingsindustrie die exporteert, omdat naleving van ISPM 15-normen van essentieel belang is. Met het duidelijke en gestandaardiseerde IPPC-merkteken bevestig je dat het gebruikte hout een correcte hittebehandeling heeft ondergaan om schadelijke organismen te elimineren.

Belangrijke Details van het IPPC-Merkteken:

 • ISO Landcode: NL (Nederland)
 • Registratienummer Behandelaar: 000 (3-cijferig registratienummer van de behandelaar)
 • Behandelingsmethoden: Heat Treatment (HT), Dielectric Heating (DH), of Methyl Bromide (MB)

Let op: Sinds 18 maart 2010 is het gebruik van methylbromide (MB) als behandelingsmethode binnen de EU verboden vanwege milieuwetgeving. Buiten de EU wordt deze methode nog steeds toegepast. Onze stempel garandeert conformiteit met ISPM 15-eisen, ongeacht de behandelingsmethode.

Het merkteken wordt gekenmerkt door een duidelijke kaderrand waarbinnen de IPPC-korenaar en de codecomponenten zijn gescheiden door een verticale lijn. Een koppelteken scheidt de ISO-landencode van het unieke 3-cijferige registratienummer van de geregistreerde onderneming.

 

Met de ISPM 15 Stempel Colop Printer 55 beschik je over de perfecte tool om wereldwijde verpakkingsvoorschriften na te leven en je producten veilig en conform te exporteren. Bestel vandaag nog je gepersonaliseerde stempel en behoud controle over je verpakkingsidentificatie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.