Colop Printer 55D Ovaal

Colop Printer 55D Ovaal

Grote ovale datum tekststempel met in het midden de datum die u zelf kunt verstellen.

Meer informatie

Afdrukformaat: 55 x 35mm

42,62 Excl. btw
51,57 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer 55D Ovaal - Zelfinktende Datumstempel

Ontwerp uw eigen persoonlijke stempel/tekstplaat met de Colop Printer 55D Ovaal! 

Deze grote ovale datumstempel biedt veel mogelijkheden voor het toevoegen van uw eigen tekst en is perfect voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu een boekhoudstempel nodig heeft of een handige controlestempel, deze zelfinktende stempelautomaat staat voor u klaar!

 

Voordelen:

  1. Ontwerp op maat: Creëer eenvoudig uw eigen persoonlijke stempeltekst of logo, gecombineerd met een handige doordraaibare datum. Maak de stempel helemaal naar uw wens!
  2. Duurzaam en efficiënt: De Colop Printer 55D Ovaal is een hoogwaardige zelfinktende stempel die is ontworpen om lang mee te gaan. Het ingebouwde inktkussentje gaat maar liefst ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, waardoor u lang kunt blijven stempelen zonder inkt bij te vullen.
  3. Gebruiksvriendelijk: Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp is deze stempelautomaat gemakkelijk te hanteren. U kunt moeiteloos en snel afdrukken zonder gedoe.
  4. Keuze uit diverse kleuren: Personaliseer uw stempelafdrukken met een scala aan kleuren. U heeft de vrijheid om de kleur te kiezen die het beste bij uw behoeften past.
  5. Inclusief tekst/logo-opdruk: Bij de prijs van de Colop Printer 55D Ovaal is de tekst- of logo-opdruk inbegrepen. Dit bespaart u extra kosten en maakt het ontwerpproces nog gemakkelijker.
  6. Duidelijk indexvenster: Dankzij het handige indexvenster van de Colop Printer Dater stempel kunt u de stempeltekst altijd duidelijk lezen en gemakkelijk de juiste stempel vinden in een drukke omgeving.
  7. Vergelijkbaar met de Trodat Printy Dater: De Colop Printer Dater is van hetzelfde type stempel als de Trodat Printy Dater, wat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met de Colop Printer 55D Ovaal haalt u een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en duurzame datumstempel in huis. Ontwerp uw eigen stempeltekst, kies uw favoriete kleur en profiteer van duizenden haarscherpe afdrukken zonder inkt bij te vullen. Optimaliseer uw administratieve werkzaamheden met deze hoogwaardige zelfinktende stempel van Colop!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.