Colop Printer 60 HD

Colop Printer 60 H

Colop Printer 60 HD. De tekst in het voorbeeld is door u zelf aan te passen.

Meer informatie
53,55 Excl. btw
64,80 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer 60 H - Zelfinktende datum/tekststempel

De Colop Printer 60 H is een robuuste zelfinktende stempel die uw afdrukken volledig aanpasbaar maakt. Met de mogelijkheid om zowel boven als onder de datum uw eigen tekst toe te voegen, biedt deze stempel een verticale afdruk met de datum boven het midden voor een professionele uitstraling.

 

Hoogtepunten:

  • Afdrukformaat: 37x76 mm
  • Materiaal: Vervaardigd uit duurzaam kunststof
  • Eenvoudig inktkussen vervangen: U kunt het inktkussen gemakkelijk zelf vervangen.
  • Online ontwerpopties: Ontwerp uw eigen stempel eenvoudig online met behulp van onze intuïtieve creator. Voeg tekst toe, integreer uw logo of ontwerp zelfs stempels met lijnen - dit alles is beschikbaar op onze website.
  • Lange levensduur: De Colop Printer 60 H kan gemiddeld 4.000 tot 6.000 afdrukken maken voordat het inktkussen moet worden vervangen.

 

Met de Colop Printer 60 H bespaart u niet alleen tijd, maar geeft u ook een professionele uitstraling aan uw documenten. Bestel voor 15:00 uur en uw bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden. Ontdek de veelzijdigheid en efficiëntie van deze datum/tekststempel en personaliseer uw zakelijke communicatie vandaag nog.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.