Colop Printer Q17

Colop Printer Q17

Colop Printer Q17 perfect als controlestempel te gebruiken of op spaarkaarten (HVO papier).

Meer informatie

Afdrukformaat: 17 x 17mm

21,31 Excl. btw
25,79 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer Q17: De Ultieme Zelf-Inktende Stempeloplossing

De Colop Printer Q17 biedt de perfecte oplossing voor al uw stempelbehoeften. Deze veelzijdige zelf-inktende stempel is uitgerust met een robuust kunststof montuur, een ingebouwd inktkussen en een maximale afdrukafmeting van 17x17 mm, waardoor het ideaal is voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu tekst, nummers of uw bedrijfslogo wilt stempelen, de Colop Printer Q17 staat voor u klaar.

 

Kenmerken van de Colop Printer Q17:

  • Afdrukformaat tot maximaal 17x17 mm.
  • Mogelijkheid om maximaal vier regels tekst of uw eigen logo toe te voegen.
  • Vervangbaar inktkussen voor langdurig gebruik.
  • Een verscheidenheid aan inktkleuren beschikbaar om uw afdrukken op te laten vallen.
  • Gemakkelijk te bestellen en te vervangen stempelplaatjes.
  • Maak uw eigen stempelontwerp online met onze intuïtieve "creator".

 

Indrukwekkende Afdrukkwaliteit:

De Colop Printer Q17 garandeert consistente en hoogwaardige afdrukken met scherpe details en heldere tekst. U kunt altijd rekenen op professionele resultaten.

 

Colop Printer Q17 - Veelzijdig Inzetbaar:

Deze zelf-inktende stempel is ideaal voor diverse toepassingen, zoals het stempelen van loyaliteitskaarten en zakelijke documenten. De precisie en betrouwbaarheid van de Colop Printer Q17 maken het stempelproces efficiënt en moeiteloos.

 

Belangrijke Aanbeveling:

Als u van plan bent om te stempelen op ondergronden met een MC-coating, raden we aan om een handstempel met een StazOn-kussen te gebruiken. Het inktkussen van de Colop Printer Q17 is namelijk op waterbasis en kan minder effectief zijn op gladde oppervlakken.

 

De Colop Printer Q17 is uw betrouwbare partner voor al uw stempelbehoeften. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak, de precisie en de kwaliteit van deze indrukwekkende zelf-inktende stempel. Kies voor de Colop Printer Q17 en maak altijd een blijvende indruk!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.