Colop Printer R17

Colop Printer R17

Colop Printer R17 geschikt voor logo of weinig tekst. Perfect als controlestempel te gebruiken.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø17mm

21,31 Excl. btw
25,79 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer R17 rond (inclusief stempelkussentje)

De Colop Printer R17 is een stempel van uitstekende kwaliteit, gemaakt van kunststof en speciaal ontworpen om nauwkeurige en efficiënte afdrukken te leveren. Met een afdrukformaat van Ø17mm biedt deze stempel voldoende ruimte om tekst en logo's op te nemen. Bovendien is het onderhoud eenvoudig dankzij het ingebouwde inktkussen dat gebruikers gemakkelijk zelf kunnen vervangen.

Een opvallende eigenschap van de Colop Printer R17 is het gebruiksgemak, vooral in combinatie met onze online opmaak module. Klanten kunnen moeiteloos hun eigen gepersonaliseerde stempel ontwerpen via de intuïtieve en gebruiksvriendelijke ontwerpinterface op onze website. Of het nu gaat om het toevoegen van tekst, logo's of afbeeldingen, alles kan met slechts een paar muisklikken worden gedaan.

We bieden ook een breed scala aan lettertypen om aan de ontwerpvoorkeuren van onze klanten te voldoen. Dankzij het handige indexvenster op de stempel is de tekst altijd duidelijk leesbaar en gemakkelijk te herkennen.

Om ervoor te zorgen dat onze klanten snel kunnen genieten van hun gepersonaliseerde stempel, bieden we een snelle leveringsservice. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 15:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden, waardoor we een efficiënte en betrouwbare service garanderen.

Met de Colop Printer R17 kunt u vertrouwen op een hoogwaardige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke stempel die perfect aansluit op al uw persoonlijke en zakelijke stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.