Colop Printer R30 Datum

Colop Printer R30/D

Colop Printer R30 datumstempel met tekst die u zelf bepaalt en in het midden een datum.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø30mm

34,20 Excl. btw
41,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer R30/D - De Ultieme Datumstempel

De Colop Printer R30/D is dé oplossing voor uw stempelbehoeften. Deze veelzijdige zelf-inktende datumstempel is voorzien van een stevig kunststof frame en biedt zowel gebruiksgemak als precisie. Met een ingebouwde verstelbare datum, een ronde afdruk met een maximale doorsnede van 30 mm en een consistente, scherpe afdruk, is deze stempel perfect voor tal van toepassingen.

 

Belangrijkste Kenmerken Printer R30/D:

 • Ingebouwd Inktkussen: Dankzij het ingebouwde inktkussen hoeft u zich geen zorgen te maken over het apart ininkten van de stempel. U bent altijd verzekerd van een duidelijke afdruk.
 • Verstelbare Datum: Met de handige ingebouwde verstelbare datum kunt u moeiteloos de gewenste datum selecteren voor uw stempelafdrukken, met de datum centraal in de afdruk.
 • Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen kan eenvoudig worden vervangen, en er zijn verschillende inktkleuren beschikbaar om aan uw specifieke wensen te voldoen.
 • Vervangbaar Stempelplaatje: U heeft de flexibiliteit om het stempelplaatje apart te bestellen en te vervangen, zodat u uw stempelontwerp kunt aanpassen.
 • Online Ontwerpmogelijkheden: Gebruik onze handige online "creator" om uw stempel te ontwerpen of upload uw eigen ontwerp voor een gepersonaliseerde stempelervaring.
 • Toepassingen:
 • De Colop Printer R30/D is ideaal voor diverse toepassingen, waaronder het stempelen van spaarkaarten. Deze stempel biedt consistentie en betrouwbaarheid, wat van essentieel belang is voor bedrijven die stempels gebruiken voor administratieve taken.
 • Opmerking:
 • Voor stempelen op ondergronden met een MC coating raden we aan om een handstempel te gebruiken in combinatie met een StazOn kussen. De inkt in zelf-inktende stempels is namelijk op waterbasis en kan minder goed drogen op gladde papieroppervlakken.

 

Kies voor de veelzijdigheid, betrouwbaarheid en precisie van de Colop Printer R30/D voor al uw stempelbehoeften. Bestel vandaag nog de uwe en ontdek de voordelen van deze hoogwaardige datumstempel.

Colop Printer R30/D - De Stempel voor Uw Belangrijke Documenten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.