Colop Printer R40

Colop Printer R40

Colop Printer R40 stempel met veel ruimte voor ronde en rechte tekst / logo op officiële documenten.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø40mm

37,15 Excl. btw
44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • voor 15.00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

Colop Printer R40 stempel met rond ontwerp

Maak kennis met de buitengewone Colop Printer R40 Rond stempel! Speciaal ontworpen voor veelzijdig gebruik, zijn deze ronde stempels perfect voor diverse doeleinden, vooral op officiële documenten. Ze zijn uitermate geschikt voor professionals zoals notarissen, vertalers, tolken en advocaten.

Bonus Tip: Ook ideaal als Ex-Libris stempel.

Ontwerp moeiteloos uw eigen persoonlijke stempel/tekstplaat via ons gebruiksvriendelijke online platform. De Colop Printer R40 is zeer geschikt voor het afdrukken van adresgegevens, namen, of als handige controlestempel. Met het ingebouwde inktkussen kunt u duizenden afdrukken maken in verschillende kleuren. Bovendien is de prijs inclusief tekst/logo-opdruk en heeft u de keuze uit diverse lettertypen die aan uw voorkeuren voldoen.

De stempeltekst is altijd duidelijk leesbaar dankzij het handige indexvenster van de Colop Printer R40 stempel. Deze stempel is qua type vergelijkbaar met de Trodat Printy en biedt ongekende mogelijkheden om aan al uw stempelbehoeften te voldoen. Ontdek nu de kracht en veelzijdigheid van de Colop Printer R40 en ervaar een moeiteloze stempelervaring met een vleugje elegantie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.