Colop Printer R40 Datum

Colop Printer R40/D

Colop Printer R40 datumstempel met in het midden een de datum rondom en uw eigen tekst.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø40mm

41,52 Excl. btw
50,24 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

De Colop Printer R40/D - Uw Partner voor Doelgerichte Datumstempels

Ontdek de veelzijdigheid van de Colop Printer R40/D, een zelf-inktende datumstempel die bekend staat om zijn precisie en duurzaamheid. Met zijn stevige kunststof behuizing en de ingebouwde aanpasbare datum, biedt deze stempel een breed scala aan toepassingsmogelijkheden. 

 

Eigenschappen en voordelen van de Printer R40/D

Langer Inktplezier: Het geïntegreerde inktkussen maakt duizenden afdrukken mogelijk voordat vervanging nodig is, wat betekent dat uw stempel lang meegaat en kosten bespaart.

Sierlijke Ronde Afdrukken: Met een maximale afdrukmaat van Ø 40 mm kunt u opvallende ronde stempelafdrukken creëren, waarmee uw documenten een onderscheidende uitstraling krijgen.

Volledig Aanpasbaar: De Colop Printer R40/D biedt ruimte voor maximaal 6 regels tekst, met 3 boven de datum en 3 onder de datum. U kunt zelfs een cirkelvormige tekst rondom de datum toevoegen voor een persoonlijk tintje.

Kleurrijk en Divers: Kies uit verschillende inktkleuren om uw stempelafdruk aan te passen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren, zoals zwart, rood, blauw en meer.

Vervangbare Stempelplaatjes: Als u ooit een nieuwe stempelafbeelding nodig heeft, kunt u eenvoudig een los stempelplaatje bestellen en plaatsen, zodat uw stempel altijd actueel blijft.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Ontwerp moeiteloos uw eigen stempel online met behulp van onze intuïtieve "creator". U kunt ook uw eigen ontwerp uploaden om aan al uw specifieke wensen te voldoen.

Geschikt voor Gewoon Papier: De Colop Printer R40/D is ideaal voor het stempelen op gewoon (niet-glad) papier, waardoor het een betrouwbare keuze is voor dagelijks gebruik.

 

De Colop Printer R40/D staat garant voor scherpe, professionele afdrukken die uw documenten een gepolijste uitstraling geven. Kies voor precisie en kwaliteit met deze hoogwaardige datumstempel.

Colop Printer R40/D - Uw Keuze voor Doelgerichte Datumstempels.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.