Colop Printer R40 Ex-Libris

Colop Printer R40 EX-Libris

Een ronde ex-libris afdruk maken met een zelf-inktende stempel. Een afdruk in één handomdraai.

Meer informatie

Afdrukformaat: Ø40mm

37,15 Excl. btw
44,95 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • Tel. 085 4881 881/ verkoop@kantoorstempels.nl

De mogelijkheden zijn eindeloos met de Colop Printer R40 Ex-Libris

De Colop Printer R40 Ex-Libris is de perfecte stempel voor het creëren van een prachtige ex-libris stempelafdruk in één handomdraai. Met deze handige zelf-inktende stempel met een ronde vorm, kun je nu zelf jouw persoonlijke ex-libris stempel ontwerpen, rechtstreeks via onze online ontwerptool.

De mogelijkheden zijn eindeloos met de Colop Printer R40 Ex-Libris. Of je nu een elegant en klassiek ontwerp wilt of een modern en speels statement wilt maken, je kunt je creativiteit de vrije loop laten. Onze online ontwerptool maakt het proces gemakkelijk en intuïtief, zodat je snel een stempelafdruk krijgt die perfect bij jou en je boeken past.

Deze zelf-inktende stempel is niet alleen handig, maar biedt ook flexibiliteit bij het inkleuren van je stempelafdruk. Je kunt kiezen uit zwart of rood, afhankelijk van je voorkeur en het gewenste effect.

Met de Colop Printer R40 Ex-Libris heb je altijd een professionele uitstraling van je ex-libris stempelafdruk. De stempelafdrukken zijn duidelijk, scherp en van hoge kwaliteit, waardoor je boeken een persoonlijk en uniek tintje krijgen.

Kies voor gemak, kies voor creativiteit, en kies voor de Colop Printer R40 Ex-Libris. Ontwerp jouw eigen ex-libris stempel online en geef je boeken een stijlvolle en gepersonaliseerde touch. Bestel vandaag nog en ontdek het plezier van het maken en gebruiken van je eigen ex-libris stempelafdruk.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.